Dinosaurusi - delo bezboznika

Član
Učlanjen(a)
30.09.2012
Poruka
1.589
RIS jel znas razumes engleski, ako ne razumes mogu da ti prevedem. Upravo mutacija u broju hromozoma je i dovela do nove vrste u samo jednoj generaciji. Jos nesto, hromozomi su jos jedan dokaz zajednickog pretka sa ostalim primatima, svi ostali bezrepi majmuni imaju 48 hromozoma, mi imamo 46, da bi se dokazao zajednicki predak morali bi da vidimo fuziju 2 hromozoma, to i vidimo na drugom hromozomu.

Učlanjen(a)
22.12.2010
Poruka
1.500
Dragi moj dzoker
spetljao si se ko pile u kucinu.
Jesi li ti cuo za onaj eksperiment sa cuvenim vinskim musicama?mutacija i rezultati?
Ako si zaboravio,potseti se i ne lupetaj vise gluposti o prelaznim vrstama,nemoj da se brukas svojim neznanjem biologije.
Da si imao 10 iz biologije na PMF ne bi tako samouvereno govorio,a ako si imao 5 na PMF onda nam je svima sve jasno....

Član
Učlanjen(a)
30.09.2012
Poruka
1.589
RIS sve sta sam ja napisao je naucno dokazano i posmatrano, svaki ozbiljan naucnik prihvata evoluciju kao cinjenicu, ti slobodno nastavi da verujes u jedan od hiljada mitova raznih plemena o nastancima sveta i ljudi .

Član
Učlanjen(a)
25.12.2012
Poruka
1.901
a šta je to dokazala ova nauka ?
koja je u potpunoj suprotnosti sa Biblijom
kakva je to nauka kojoj temelj pada već na prvoj stranici Biblije ??

ljudi moji pa nemojte se dati varati i zavaravati

Član
Učlanjen(a)
30.09.2012
Poruka
1.589
Ne pada temelj nauci, temelj pada bibliji. Nauka se bavi dokazima, biblija pricama.

Član
Učlanjen(a)
25.12.2012
Poruka
1.901
ma nemoj mi reći
kažeš da Biblija nema dovoljno dokaza da bi bila Istinita Knjiga ??
ili
da nema uopće dokaza u Svetom Pismu ??

prvi vidljivi, opipljivi dokaz da je Knjiga Istinita i sam češ gledati na svoje oći
kada se uskoro pronađe Božji Zavjetni Kovčeg

Biblija nam govori da je u Kovčegu
-Božji Zakon, temlej kršćanske vjere
-knjiga blagoslova i prokletstva
-procvjetali Aronov štap, dokaz o izabranom svećenstvu
-mana, hrana koju su jeli Izraelci

također nam jasno govori o drugom slavnom dolasku Spasitelja

i to češ imati prilike vidjeti

Član
Učlanjen(a)
30.09.2012
Poruka
1.589
Tako je, biblija ima mnogo prica koje su mogli da napisu samo ljudi koji nisu znali nista o prirodnom svetu, lupetanja o zaustavljanjima solarnih sistema, pricajucim zmijama, ljudima koji zive u ribama po par dana i tako dalje.

Član
Učlanjen(a)
30.09.2012
Poruka
1.589
Tako je, vernik sam prizna da dokazi za njegovu veru tek treba da dodju, znaci da trenutno ne postoje, sam je rekao.

Učlanjen(a)
22.12.2010
Poruka
1.500
Dragi moj Joker
Biblija odano govori naucne cinjenice xx i xi veka
Osnovni zakon Biologije-razmnozavanje po vrstama ,cela 1.mojsijeva 1 glava.
Zar ti mislis da se nesto od tada promenilo.
Od pamtiveka su ljudi radjali bebe,a majmuni majmuncad koja su uvek ostajali majmuni.
Ti tvoji prelazni oblici ne postoje sem u tvojoj i tvojih istomisljenika masti .
Fosili kao glavni dokaz za teoriju evoluciju su odavno odbaceni i to od strane vodecih naucnika.
To sto mi u Srbiji to saznamo poslednji nije nam bas za utehu ,tako da ,potrudi se da uzmes neke novije naucne informacije.

Natrag