- Učlanjen(a)
- 21.06.2012
- Poruka
- 73
ovako da objasnim situaciju u blizini mene postoji kafić koji ima neograničen internet i brzinu oko preko 20mb/sek ,sa svojim compom koji ima wifi karticu hvatam tu mrežu jer sam kupio sa wifi karticu antenu od 11dec ,problem je taj što s ni jednim mobitelom u kući (android,windows phone) ne mogu uhvatiti tu mrežu ,ne mogu ni sa manjom antenom što je došla uz wifi karticu.
kupiti neki uređaj ili što... internet je neograničen i brz... u tom kaficu sam redovno tako da na neki način placam internet.
tako ljudi ako netko ima neku ideju znači da kupim neki uređaj koji hvata mrežu kafica i djeli je meni na mob. ništa pretjerano na mobu tu i tamo viber i whatsapp ..tako da je ta potrosnja dosta mala ako bi je koristio.
kupiti neki uređaj ili što... internet je neograničen i brz... u tom kaficu sam redovno tako da na neki način placam internet.
tako ljudi ako netko ima neku ideju znači da kupim neki uređaj koji hvata mrežu kafica i djeli je meni na mob. ništa pretjerano na mobu tu i tamo viber i whatsapp ..tako da je ta potrosnja dosta mala ako bi je koristio.