Ja sam kupio moj na buvljaku od Ciganina za 200 kinte. Razakan nacisto, umesto nule prikazuje L slovo, a umesto plusa, uvek se vidi minus. Dobro me je sluzio jedno vreme cak i takav. Pao je na zemlju jedno 200 puta i nije mu nista. Zanosio sam se jedno vreme da pravim baterije od alumunijuma i bakra, pa je on tu upao kao jarac medju medju kojotima, pomogavsi me da zasija prva dioda i radost koju to nosi sa sobom. Sad planiram da napravim neke solarne celije, al odlazem rad dok ne nadjem odgovarajuce plocice, zice i ono staklo sto se mece preko, znas ono ko ona plastika na posluzavniku za torte, ko zna mozda moze i to, mora proverim i tu mogucnost.To bi bilo to, inace na tamo mora kupim nov, ovaj malo pocinje da zivcira sa ovim brojevima, mislim da sam preraso taj status ocajnika, al ne mogu da biram. Jbg,..skavendzer sistem dobro dodje, narocito u situaciji kad se rupa u dzepu gadja sa krompirom na carapama.
Inace kako vidim, tema nije losa, al bi stvarno lose bilo da se ovo zavrsi samo na prikazu modela, bez nekog uputstva, kako se zapravo ovi uredjaji koriste, neko mini objasnjenje. Mislim... ako moze bar sapat o tome, koja struja maksimalno moze da se meri sa njima... nekako mi se ne svidja pomisao da dobijem frizuru ko sto je imo Ajnstajn, ako me shvatas sta sam hteo reci. Ajd, pa vidi...