Dewalt aku bušilica DC727 18V

Član
Učlanjen(a)
26.07.2009
Poruka
26
Radio sam sa bušilicom i izgledalo je sve normalno kad sam je ostavio, medjutim kad sam je uzeo nakon par minuta bila je topla u predjelu motora i nije mogla da okrene. Baterija je ispravna jer sam je probao na cikularu i bilo je sve OK.
 
Učlanjen(a)
13.01.2016
Poruka
275
Da li si probao i kasnije, kada se skroz ohladila? Moguce da je bila pregrejana i da je termo senzor iskljucio, te da je dovoljno samo sacekati da se ohladi.
 
Član
Učlanjen(a)
26.07.2009
Poruka
26
Jesam, ali se nije imala od čega ugrijati zavio sam nekolika šarafa i izbušio jednu nitnu. Nije bila vruca kad sam zavrsio, isto kao da je ostala u nekom spoju. Gledao je jedan "majstor" i kaze da je crkao motor, mada mi je to sumnjivo. Inače živim u malom gradu gdje nema servis u blizini pa me interesuju vasa iskustva da vidim isplatili se popravljat jer se radi o starijem modelu za koji su skupi dijelovi(prekidac50€ a polovna isto toliko)
 
Učlanjen(a)
13.01.2016
Poruka
275
Ako je stvarno crkao motor onda nista od te busilice. Jedine sanse su da su se potrosile cetkice ili da je negde izmedju baterije, prekidaca i motora neka zica u prekidu.
 
Član
Učlanjen(a)
26.07.2009
Poruka
26
Nisu ni cetkice potrosene. Vjerovatno je doslo vrijeme za novu, ali mi zao ove taman sam nabavio 2 nove baterije, ali ce posluziti za ostale alate iz seta.
 
Učlanjen(a)
30.04.2020
Poruka
67
Moj drugar radi stolariju i nikada mu se nije isplatilo da ih popravlja, kada riknu baterije ili nešto drugo odmah kupuje drugu ne gubi vreme. Opet sa druge strane ima gomila lažnog alata koji je teško đubre.
Možda je neka sitnica u pitanju, i taj alat sklapaju ljudi. Ja imam makitu staru preko 30 godina i prošle godine mi se uhvatio komadić selotejpa - trake 3x2 mm koji je sa baterijom ušao u alat i zalepio na kontakt gde je ostao. Makita ni da čuje, ja joj već otpevao opelo al rekoh aj da bacim oko šta je unutra, utaknem bateriju kad nema struje na motoru, nema struje ni na prekidaču?!??? Pregledam kontakte i skinem najlon.
 
Natrag
Top