Šta je novo?

Dewalt aku bušilica DC727 18V

  • Začetnik teme cappa
  • Datum pokretanja
cappa

cappa

Član
Učlanjen(a)
26.07.2009
Poruka
26
Radio sam sa bušilicom i izgledalo je sve normalno kad sam je ostavio, medjutim kad sam je uzeo nakon par minuta bila je topla u predjelu motora i nije mogla da okrene. Baterija je ispravna jer sam je probao na cikularu i bilo je sve OK.
 
F

Fanuc

Učlanjen(a)
13.01.2016
Poruka
231
Da li si probao i kasnije, kada se skroz ohladila? Moguce da je bila pregrejana i da je termo senzor iskljucio, te da je dovoljno samo sacekati da se ohladi.
 
cappa

cappa

Član
Učlanjen(a)
26.07.2009
Poruka
26
Jesam, ali se nije imala od čega ugrijati zavio sam nekolika šarafa i izbušio jednu nitnu. Nije bila vruca kad sam zavrsio, isto kao da je ostala u nekom spoju. Gledao je jedan "majstor" i kaze da je crkao motor, mada mi je to sumnjivo. Inače živim u malom gradu gdje nema servis u blizini pa me interesuju vasa iskustva da vidim isplatili se popravljat jer se radi o starijem modelu za koji su skupi dijelovi(prekidac50€ a polovna isto toliko)
 
F

Fanuc

Učlanjen(a)
13.01.2016
Poruka
231
Ako je stvarno crkao motor onda nista od te busilice. Jedine sanse su da su se potrosile cetkice ili da je negde izmedju baterije, prekidaca i motora neka zica u prekidu.
 
cappa

cappa

Član
Učlanjen(a)
26.07.2009
Poruka
26
Nisu ni cetkice potrosene. Vjerovatno je doslo vrijeme za novu, ali mi zao ove taman sam nabavio 2 nove baterije, ali ce posluziti za ostale alate iz seta.
 
Top