detinjstvo

Učlanjen(a)
08.07.2010
Poruka
490
Pa sve mi nedostaje...Tada ne moraš da radiš,nemaš problema....potpuno si bezbrižan u svakom smislu...bar do neke 6. godine. Vrtić je majka vremena!

M-m.... :) Nisi bezbrižan toliko koliko nam se sa ove distance čini ;) Svako od nas je imao svoje dečije probleme i muke su to bile :D Sećam se, vraćam se iz škole, i gledam u svetla automobila... i kako gledam u svetla i pogledam posle tog a drugu stranu, trag mi ostaje... Dobre dve godine sam mislila da ću oslepeti...:vorred: Nije mi bilo jasno što se to dešava i nikome nisam smela da kažem.
Mrzela sam kaubojske filmove, pa kad vidim da ubiju konja. Bilo mi je žalije konja nego Dok Holideja, pa odem sama u kupatilo i plačem zbog konja... :mrgreen:
Bilo mi je žao siromašne dece pa sam ih oko sebe skupljala stalno i družila se sa njima kad niko nije hteo... (majke mi, nije da se nešto hvalim)... Pa se tako sećam jednog siromašnog dečaka, vraćali smo se zajedno iz škole... stalno je mirisao na neke ruže... Majka mu je bila Bugarka pa je donosila valjda one jeftine bugarske parfeme i dan danas me miris ruža na to podseća.... Jednom sam svratila kod njega posle škole, sirotinjska kućica, miriše na ruže, a neko predveče i drvored u toj ulici, jesen, miris pečenih paprika i kafe u vazduhu... poetično... :) To sećanje mi je baš ostalo kao nešto drago...

U suštini bilo je to detinjstvo kul....sve mi se sviđa i ništa ne bih menjala... samo još da mogu da se vratim... heh... :girl_sigh:

Član
Učlanjen(a)
12.02.2010
Poruka
356
kakvo je bili vase detinjstvo?
sta vam najvise nedostaje iz detinjstva?
koje crtane filmove i emisije ste voleli?

Moje detinjstvo nije bilo bezbrižno . . .
Jedan deo mlađeg doba mi je bio izuzetno naporan i težak iz razloga koje ne mogu i ne želim da navodim (o tom delu svog života ne pričam - pravim se kao da i nije postojao) Srećna sam samo zbog načina na koji sam iz te situacije izašla i koliko sam istarajala kao tada malo dete..., ali sada je već sve krenulo na bolje.
Nedostaje mi neiskvarenost i nesvesnost situacije koju smo svi mi kao deca imali . . .
mislimo da su svi dobri i fini . . . a onda odjednom ---- PLjASSS! Buđenje . . .

Omiljeni crtani fim - Digimoni ! (oni su bili super) :D

Član
Učlanjen(a)
08.09.2010
Poruka
15
Nedostaje mi, ona decija bezbriznost.
Nedostaje mi i jedna kucica ususkana izmedju dve vrbe, na obali Dunava.
I jedan camac.
I jutarnji miris krofni, moje bake.
Nedostaje mi i ona i svi oni dani, kad sam bila bezbrizna, luckasta i svojeglava.
Eh, kad bih sad mogla vratiti jedan delic detinjstva i usukati se, u zagrljaj svoje bake, gde sam se osecala najsigurnije.

Član
Učlanjen(a)
13.02.2010
Poruka
4.075
Detinjstvo mi je bilo prelepo i bezbrizno. Nema niceg ruznog sto bih zelela da zaboravim. Tada su vremena bila drugacija, svega je bilo i deca su se druzila i igrala po parkovima...

Nedostaje mi to vreme ......:girl_sigh:

Gledala sam Na slovo na slovo, a omiljeni crtaci su mi bili : Tom i Jerry, Dusko Dugousko i strumfovi....smile3

Natrag