Depiliranje muških intimnih delova tela

Član
Učlanjen(a)
13.06.2010
Poruka
665
Intimna muska depilacija, da ili ne???

Oko 80 odsto muškaraca uklanja malje sa svojih intimnih delova. Od toga, 65 odsto to radi zato što im se sviđa novi izgled, a ne samo zato što misle da bi se to dopalo devojkama.

Izvor: Cosmo anketa

„Zašto sam odlučio da budem skroz gladak?“

Pitali smo muškarce zašto su se odlučili na ovaj korak

„Kada sam izdepiliran, žene su više raspoložene za oralni seks. A ako je i ona depilirana, osećaj je divan kada se naše glatke kože dodiruju.“ - Aleksandar, 24

„Moj razvijeni donji deo tela se vidi u punom sjaju.“ - Rastko 25

„Ne radim to samo zbog činjenice da moj penis deluje veće posle depilacije. Ali to je propratni efekat zbog koga sam ekstremno srećan.“ - Rista, 33

„Niko ne voli veliki žbun. To ne voli ona, a to ne volim ni ja, tako da je uklanjanje malja dobra stvar za oboje.“ - Jovan, 25

Pitanje je prosto, muska intimna depilacija, da ili ne, da cujem i muska ali i zenska misljenja u vezi ovog. Sta ko voli, zasto??? Ja licno sam depiliran dole, ali i grudi i stomak a ovo ostalo ne diram... vise mi se svidja tako... ;)

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Ja sam muskrac prijatelju. Brijanje, cupkanje, skidanje, brazilke i ostale povuci i skini stvari prepustam neznijem polu .... :yea: Jos uvek ne zivimo u Holandiji, bogamu ....

Član
Učlanjen(a)
13.06.2010
Poruka
665
Ja sam muskrac prijatelju. Brijanje, cupkanje, skidanje, brazilke i ostale povuci i skini stvari prepustam neznijem polu .... :yea: Jos uvek ne zivimo u Holandiji, bogamu ....

Pa masinica, i izbrijes ili jednostavno zilet ali bas cupkanje, to ne bih voljeo ni da probam... Pretpostavljam da mnogo boli... A i djevojkama se to mnogo vise dopada obrijano...
PS: a posebno kada je oralni sex u pitanju...

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Pa masinica, i izbrijes ili jednostavno zilet ali bas cupkanje, to ne bih voljeo ni da probam... Pretpostavljam da mnogo boli... A i djevojkama se to mnogo vise dopada obrijano...
PS: a posebno kada je oralni sex u pitanju...

Moja se nikada nije zalila .... Neka, hvala, to prepustam mladjim generacijama ... Na njima svet ostaje [ako uopste ostane nesto] :yea:

Član
Učlanjen(a)
02.08.2010
Poruka
535
Ne.

Mislim da je to čak mnogo više bolno nego kod žena jer je zona ispod testisa najviše osetljiva.
Isto kao što muškarcu nebi bilo prijatno da guta dlake verovatno nije ni ženi, a ako već mora da se skraćuje tu je brijač.

Član
Učlanjen(a)
13.06.2010
Poruka
665
Pa ja licno koristim masinicu + brijac, rezultati su i vise nego odlicni, a sanse da se posjeces su minimalne...

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Za tim ne vidim baš nikakvu potrebu, ali ako neko voli, što se mene tiče može i nokte na nogama da lakira.
Nikada nisam primjetio niti mi je ijedna rekla da joj smetaju maljave genitalije. Čak ni kada je u pitanju oralni seks. I meni su nebrojeno pute ostajele po ustima ženske dlake pa Bože moj, pljucneš i riješen problem. Jedino što nastojim od dlaka na sebi skratiti osim kose i brade su dlake iz nosa jer me iritiraju.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
08.08.2010
Poruka
46
nekad ćosav je bilo ružno videt za ženke u mužjaka a sad...., sve se izmenilio

Natrag