Član
- Učlanjen(a)
- 06.05.2012
- Poruka
- 2.380
Ja pripadam Bozjoj crkvi ostatka koju je Bog podigao, a koja je u bibliji opisana kao ona koja drzi zapovesti Bozje i veru Isusovu i ima dar prorostva, i pozvan sam direktno od Gospoda za propovednika i vesnika njegove crkve.
Haha, počeo si pisati u humorističkom duhu. Bog podigao ili Elen White?
Pazite da vam u Dan Suda Gospodin ne kaže: A tko ste vi?
Ti slobodno možeš reći: vjerujem u Boga Oca i Sina i Elen White! Iz tebe ona govori.
Dar proroštva? Pa, proroci su prenosili Božje riječi i naume, a ne pisali fantazije i projicirali svoje frustracije. Bez Duha ni pameti.
Pozvan si direktno? :???:
Ne bih rekla.
Ti/vi se sami pozivate i stvarate tako svojevrsnu internet religiju. Jako vješto koristite medije i mora se priznati da ste zbilja aktivni. Prodavači Riječi Božje! Još malo, dok se ljudi ne zasite senzacija, makar vi ćete uvijek imati publiku/ pristaše jer ljudi vole senzacije i vaša tumačenja će im goditi ušima.
U Bibliji nema spomena o vašoj crkvi. Ima, možda ovo:" Ustat će mnogi lažni proroci i mnoge zavesti." ?
Jedna je Crkva, samo jednu je Krist ustanovio i njoj je obećao da će je čuvati i "da je vrata paklena neće nadvaladati." I još uvijek stoji.
Vi ste zakasnili, ali ima nade i za vas. Koliko god se hvalili poznavanjem i citiranjem Biblije, ono najvažnije vam je ostalo skriveno. Baš kao farizejima.
Nema ljutim. Vi ste kršćani, nitko vas ne isključuje, ali čini se da ste sami sebe isključili, neumornim nastojanjem da se uzdignete iznad drugih. Po bilo koju cijenu.
Uslovi spasenja su u bibliji jasno definisani, i crkvi je dat autoritet da ih objavi ovom svetu, i njihovim prihvatanjem i sprovodjenjem u licni zivot covek prima vecno spasenje i postaje deo Bozje crkve ostatka.
Odbacivanjem ovih uslova covek ostaje van domasaja Bozje milosti, bez svetlosti jevandjelja i mogucnosti da nasledi vecni zivot.
Gdje u Bibliji piše da ćeš se poznavanjem Biblije spasiti?
Kojoj crkvi je dan autoritet? Vašoj? Čovječe, vi ste fundamentalistička sekta po svim kriterijima. To nisam rekla ja, tako vas svi smatraju, osim vas samih, naravno. Po meni, vi ste jedna jedna od tisuće protestanskih zajednica, ni više ni manje.
Ti i Elen White znate tko ostaje izvan dometa Božje milosti?
Hajde, ne igraj se Boga. To je pogrda i hula na Boga. Zar ti određuješ koliko će Bog biti milosrdan i koga će spasiti? Zašto pišeš takve gluposti? Nevjerojatno kako vas je zahvatio mesijanski kompleks, a istini i poniznosti ni traga.