Danas mi rodjendan - aj na pivo

Član
Učlanjen(a)
13.02.2010
Poruka
4.075
Pa...nije valjda da je bila torta a ja je propustila....:cray::cray:..jel ostalo barem malo...mrva...jedna....

Član
Učlanjen(a)
21.05.2010
Poruka
235
Torta može, a za čišćenje se obrati PIGGY i ekipi ne mogu da se setim ko je sve bio tu, oni su zadnji ostali, a ko zadnji ostane....pomaže pri čišćenju yes3

Naravno red je da se počisti al tek kada sve bude gotovo. Osim mene čistićeš i ti, Radoznala i Vuk, mi smo zadnji ostali. Alkohola ne sme da bude, jer će pre da se izbijemo nego što će da počistimo. Inventar mora da ostane čitav.

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Pa bilo vas je više kad sam ja otišao, ko zna koliki ste onda nered napravili ali nema veze....nađite neku kutiju za otpad to ću ja da nosim u kontejner, ne ide da žene to rade, a što se tiče krpe i čiščenja zna se... yes3
U pravu si za alkohol yes3

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Pa sad ne bi trebalo da bude repriza nije ovo Ivkova slava ili slično, biće rođendana toliko ima forumaša da bi svaki dan neko mogao da pravi žurku, mada sad kad su videli šta se sve na ovoj desilo većina će da krije kad je rođena ili će da slavi u strogoj ilegali :)

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Koliko sam razumeo Milan je rekao da nema ništa od torte dok se sve ne počisti i u pravu je, meni se i ne jede nešto posebno tako da ću dati svoj deo onome ko se bude istakao u čišćenju yes3

Član
Učlanjen(a)
13.02.2010
Poruka
4.075
Jel moze i jedno i drugo..?

koktel-sa-lubenicom.jpg

Natrag