Dali je smrt kazna?

UPLOADER
Učlanjen(a)
19.10.2010
Poruka
3.323
Isus ce prilikom vaskrsenja podici iz groba samo pravednike, i to celog coveka u telesnom proslavljenom, besmrtnom oblicju.
Gresne ce vaskrsnuti tek nakon 1000 godina, i tada ce se odrzati sud, i gresni ce biti baceni u ognjeno jezero da tamo umru.
To nije vecno mucenje, vec ce oni umreti - nece vise postojati.

Prica o bogatasu i Lazaru je samo prica koju je Isus ispricao da bi iz nje izvukao odredjene duhovne pouke.
To je prica koju su Jevreji doneli iz Vavilonskog ropstva.[/quote

Na ovom forumu može se svašta naučit ,pa i to daje čovjek i duša,izgledaju ko traktor ferbuson ,ima mašinu neznam kako se ono zove gdjesu brzine, čulasam da ima i alnaser koji to sve pokreće.

Pa eto kadse sve to pokvari,baci se u staro željezo,istopi se ,pa poslje što bude odnjega.

Isus izgleda neki velki pripovjedač,koji priča bajke djeci prije spavanja. Bože sačuvaj

Učlanjen(a)
18.02.2014
Poruka
1.805
Kazna je VJEČNA muka u VJEČNOM Ognjenom Jezeru

2.SOLUNJANIMA 1:

(6) jer pravo je da bog vašim mučiteljima mukom,

(7) a vama, mučenima, zajedno s nama spokojem uzvrati kad se gospodin isus objavi s nama, zajedno s anđelima svoje moći,

8 u ognju žarkome i osveti se onima koji ne poznaju boga i ne pokoravaju se evanđelju gospodina našega isusa.

Učlanjen(a)
06.07.2013
Poruka
9.091
Da li je smrt kazna?

Moje mišljelje u današnjem nepravednom svjetu koje upravlja Sotona je jedina pravednost što i bogati kao i siromašni umiru.

Naka znastvena istraživanja dokazuje da čovjek može živjeti puno duže,ali oni koji iskorištavaju siromašne i na njihovoj krvi koja vapi do neba zarađuju ogromni novac a na drugoj strani ljudi gladni i sl. je kazna.
Vrlo bogati ljudi koji su uzeli resurse koje je Bog dao svima bi dali sve da žive vječno i da tlače vječno.

Ali Bog je dao svoju Bibliju koji mogu iskreni ljudi imati nadu da je ovaj nepravedan svet koji upravlja sotona će uskoro nestati.
Tako da če se ta kazna zvana smrt ispraviti,jer kad je stvoren Adam Bog nije želio da pati i da umre,nego živi i uživa u obilju koju je raj pružao.

Član
Učlanjen(a)
30.09.2012
Poruka
1.589
To sto pise u Bibliji nije razlog da poverujem u to, a ako je to tacno niko ne moze da kaze da taj Bog ima bilo kakve veze sa moralom.

Učlanjen(a)
18.02.2014
Poruka
1.805
To sto pise u Bibliji nije razlog da poverujem u to, a ako je to tacno niko ne moze da kaze da taj Bog ima bilo kakve veze sa moralom.

I ja sam tako razmišljao do 2.008 godine - kada sam spoznao Boga Jahvu.
Zašto si ti tu?
Zato jer i ti tražiš Boga!
Bog Jedini Jahve je Jedini Bog.
Jedini koji može dati moralne zakone ljudima.

Natrag