Dal neko zna odgovor? :)

Byk

Član
Učlanjen(a)
04.02.2010
Poruka
2.355
Na sred okeana stoji jahta,a oko nje pluta nekoliko leseva.Sta se desilo?

Željko Mitrović pravio opet žurku za farmere i naišao Čak Noris... :lol:

Covek se vozi vozom.Sam je u svom kupeu.
Iznenada ih zaustavlja kriminalistička policija.
Traze osobu koja je pre jednog dana ubila svoju zenu!
Kada dodju do naseg coveka ,legitimisu ga i ustanove da je on ubio svoju zenu.Medjutim on im nesto kaze!
Posle toga on slobodno nastavi svoje pitovanje.
Sta im je to rekao,pa su ga oni pustili!!???? :)
Rekao je "Ćale mi je taj i taj narodni poslanik!"

Član
Učlanjen(a)
27.06.2010
Poruka
306
Na sred okeana stoji jahta,a oko nje pluta nekoliko leseva.Sta se desilo?

Ljudima je bilo dosadno pa su rekli, hajmo zajedno u vodu da se malo brckamo. onda su obukli kupace kostime i svi su skocili u vodu. ali su zaboravili da stave merdevine da bi se mogli vratiti na jahtu.
i onda su plivali u vodi dok nisu umrli od gladi.

Učlanjen(a)
11.06.2009
Poruka
505
Evo i od mene jedan, najjači:

U jednom hodniku se nalaze 3 prekidača.Samo jedan od ta 3 prekidača pali/gasi sijalicu koja se nalazi u sobi iznad hodnika.Kako mozes saznati koji prekidač pali sijalicu? Smeš samo jednom ući u sobu.Inače se svetlo iz sobe ne može videti u hodniku.

Član
Učlanjen(a)
27.06.2010
Poruka
306

U jednom hodniku se nalaze 3 prekidača.Samo jedan od ta 3 prekidača pali/gasi sijalicu koja se nalazi u sobi iznad hodnika.Kako mozes saznati koji prekidač pali sijalicu? Smeš samo jednom ući u sobu.Inače se svetlo iz sobe ne može videti u hodniku.

E ovo znam:) al necu odma da kvarim,nek pogadjaju:)

Byk

Član
Učlanjen(a)
04.02.2010
Poruka
2.355

Pritisneš sva tri i "voila"!

Natrag