Član
- Učlanjen(a)
- 24.09.2011
- Poruka
- 721
Kralj je torpedoo ti mu vise dodjes kao kraljica.![]()
GLASAJTE
Dal je član @shuriken tj. ja, kralj spamera na forumu???
PS. Svaki glas je važan, zato izađite na izbore!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Kralj je torpedoo ti mu vise dodjes kao kraljica.![]()
GLASAJTE
![]()
GLASAJTE
Sta cu ja bez nindze? on je tu kad treba i kad ne trebaposto losmij ne dozvoljava konkurenciju i kaze da je on kralj.......shuriken mora da ide u istoriju........trajni ban......
Ne sacam se da procitah i jedan jedini post od njega ,tako da nisam znao ni da postoji
...duh Kevina Menchika ,a sta mislis jel ovaj ziv....
pogadjaj zasto lici na onog u filmu Star gate 1 ,prvi film ,ali prvi ....ustedecu ti vreme...on je nesto kao Blek Stena u stripu ,al na svoj nacin....
![]()
Kevin David Mitnick (born August 6, 1963) is an American computer security consultant, author and hacker. In 1999, he was convicted of various computer and communications-related crimes. At the time of his arrest, he was the most-wanted computer criminal in the United States.[4] He now runs a security firm named Mitnick Security Consulting, LLC that helps test a company's security strengths, weaknesses, and potential loopholes, and is the Chief Hacking Officer of security awareness training company KnowBe4.
...Aaaaaa....
Ziveo [hl]ironaca[/hl]...