Član
- Učlanjen(a)
- 24.09.2011
- Poruka
- 721
Kralj je torpedoo ti mu vise dodjes kao kraljica.
GLASAJTE
Dal je član @shuriken tj. ja, kralj spamera na forumu???
PS. Svaki glas je važan, zato izađite na izbore!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Kralj je torpedoo ti mu vise dodjes kao kraljica.
GLASAJTE
GLASAJTE
Sta cu ja bez nindze? on je tu kad treba i kad ne trebaposto losmij ne dozvoljava konkurenciju i kaze da je on kralj.......shuriken mora da ide u istoriju........trajni ban......
Ne sacam se da procitah i jedan jedini post od njega ,tako da nisam znao ni da postoji
...duh Kevina Menchika ,a sta mislis jel ovaj ziv....
pogadjaj zasto lici na onog u filmu Star gate 1 ,prvi film ,ali prvi ....ustedecu ti vreme...on je nesto kao Blek Stena u stripu ,al na svoj nacin....
Kevin David Mitnick (born August 6, 1963) is an American computer security consultant, author and hacker. In 1999, he was convicted of various computer and communications-related crimes. At the time of his arrest, he was the most-wanted computer criminal in the United States.[4] He now runs a security firm named Mitnick Security Consulting, LLC that helps test a company's security strengths, weaknesses, and potential loopholes, and is the Chief Hacking Officer of security awareness training company KnowBe4.
...Aaaaaa....
Ziveo [hl]ironaca[/hl]...