Jesam ulazio u sukob sa dotičnim ali takođe me je i nasmejao komentarima s vremena na vreme.
Sad, ne meri se po meni ili po određenoj osobi koliko je neko dobar ili nije za forum sredinu. Slažem se sa Bokijem, dato mu je mnogo šansi i svaku je prokockao. Njegovi potpisi tipa BITI ĆEMO FINI trajali su uvek po dan/dva a zatim ih je menjao nekim provokativnijim i non-stop je postavljao temu da mu se spoje svi nick-ovi u jedan.
Kažem i opet ću, bio je lik kakvog u životu nisam sreo ni na jednom forumu - duhovit, dvosmislen ali takodje i bahat i bezobrazan, čovek sa hiljadu lica i nikad se nije znalo kada će koje upotrebiti i prema kome će kakav stav imati. Toliko opomena koliko je njemu dodeljeno ne verujem da će više ikada ikome bilo gde biti a još je gore što ga nijedna od tih opomena zapravo nije ni opomenula, ni dotakla niti je želeo o njima da razmišlja.
Globalno gledano - Ne želim da se vrati. Ovaj Forum je toliko dobar da zaslužuje samo najbolje, trebamo se svi truditi da održimo neki nivo, da koliko toliko napravimo atmosferu poželjnom za sve nove članove koji dođu a smatram da bi sa Mojneom to bilo krajnje nemoguće i da bi se SF vrlo brzo pretvorio u najveće ruglo inernet mreže.
Neka ostane kako jeste jer onaj koji ne može da se ovde opusti, kako sam logo kaže, ne treba ni da se zadržava ovde. Ja sam to iskusio i izvukao pouku. Mojne je imao 13 šansi i nije iskoristio nijednu.