Da se vrati Mojne011?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
Ok mislio sam na neki konkretan primer ali nema veze...Pošto je banovan kao Discovery i HDD kašika a tada nije nikog vređao,sem malog spama nije nikog napadao. Ali vi ste administracija,vi najbolje znate šta zašto i kako.

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
A imao je dobrih fazona...

Ima ih i sad...zato bi bio dobar fazon da se vrati....Nije umro :D
BTW Stavili ste mu magarca kao avatar,on je malo psovao ....eto 1:1 nerešeno za naše.
Mislim da mu treba dati još jednu šansu...Ako i to ukenja onda ću da ga kastriram.

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.023
Dali smo mi njemu do sada ko zna koliko šansi i svaku je istog dana prokockao. Nije on u stanju da se ponaša po pravilima foruma i ne vređa nikoga, jednostavno je takav. Boki je to lepo objasnio, i ja tu nemam šta da dodam. On se ovde više neće vraćati, tako da je vreme da se na to naviknete.

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
U svakom slučaju kad neki potencijalni član bude video ove postove ima da pobegne :D
Zato je Ulketa uhvatio zent :)

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Jesam ulazio u sukob sa dotičnim ali takođe me je i nasmejao komentarima s vremena na vreme.

Sad, ne meri se po meni ili po određenoj osobi koliko je neko dobar ili nije za forum sredinu. Slažem se sa Bokijem, dato mu je mnogo šansi i svaku je prokockao. Njegovi potpisi tipa BITI ĆEMO FINI trajali su uvek po dan/dva a zatim ih je menjao nekim provokativnijim i non-stop je postavljao temu da mu se spoje svi nick-ovi u jedan.

Kažem i opet ću, bio je lik kakvog u životu nisam sreo ni na jednom forumu - duhovit, dvosmislen ali takodje i bahat i bezobrazan, čovek sa hiljadu lica i nikad se nije znalo kada će koje upotrebiti i prema kome će kakav stav imati. Toliko opomena koliko je njemu dodeljeno ne verujem da će više ikada ikome bilo gde biti a još je gore što ga nijedna od tih opomena zapravo nije ni opomenula, ni dotakla niti je želeo o njima da razmišlja.

Globalno gledano - Ne želim da se vrati. Ovaj Forum je toliko dobar da zaslužuje samo najbolje, trebamo se svi truditi da održimo neki nivo, da koliko toliko napravimo atmosferu poželjnom za sve nove članove koji dođu a smatram da bi sa Mojneom to bilo krajnje nemoguće i da bi se SF vrlo brzo pretvorio u najveće ruglo inernet mreže.

Neka ostane kako jeste jer onaj koji ne može da se ovde opusti, kako sam logo kaže, ne treba ni da se zadržava ovde. Ja sam to iskusio i izvukao pouku. Mojne je imao 13 šansi i nije iskoristio nijednu.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag