Član
- Učlanjen(a)
- 27.11.2009
- Poruka
- 381
Eto koliko poznajes bibliju, ja kao nevernik je poznajem bolje od tebe. (neverovatno, dok sam ovo trazio po internetu, neki studijski sajtovi uopste nemaju ovaj deo biblije)
Egzodus 35:2
Sumnjam da je bog mislio da se neko samokazni, te izvrsi samoubistvo, a ne govori ni o tome da ce ON biti taj koji ce ga kazniti. Vec da si ti, kao vernik taj koji treba da kazni onoga koji radi na sedmi dan. Da ne pricamo o tome da se taj sedmi dan pominje i u 10 bozijih zapovesti, mada tamo ne pise koja je kazna,al zato pise ovde.
Dalje:
Sta ce bogu zlato? Mislim jeeeeeeeeeeeee.....
Ako tebi nije jasno, da je ovo pisao covek da bi imao koristi od vernika, onda ne znam, no comment. Koja crna rec bozija, bogu treba zlato i srebro...
Egzodus 35:2
Mojsije sazva svu zajednicu sinova Izraelovih pa im reče: "Ovo vam je Jahve naložio da činite:
Neka se posao obavlja šest dana. Sedmi dan neka vam bude sveti dan, dan potpunog počinka u čast Jahvi. Tko bi radio u taj dan neka se kazni smrću.
Sumnjam da je bog mislio da se neko samokazni, te izvrsi samoubistvo, a ne govori ni o tome da ce ON biti taj koji ce ga kazniti. Vec da si ti, kao vernik taj koji treba da kazni onoga koji radi na sedmi dan. Da ne pricamo o tome da se taj sedmi dan pominje i u 10 bozijih zapovesti, mada tamo ne pise koja je kazna,al zato pise ovde.
Dalje:
Tko god je plemenita srca neka Jahvi donese prinos: zlata, srebra i tuča;
Sta ce bogu zlato? Mislim jeeeeeeeeeeeee.....
Ako tebi nije jasno, da je ovo pisao covek da bi imao koristi od vernika, onda ne znam, no comment. Koja crna rec bozija, bogu treba zlato i srebro...
Poslednja izmena: