Da li više volite Ruse ili Amerikance ?

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
Ma ne znam ja nekako uvjek ako moram da biram izmedju ovoga
12-let-starana--arhivska-trojna-pristna-ruska-VODKA--Samarska--_4b3b6da2132fb.jpg

i ovoga
hot%20dog.jpg
...
Biracu ovo prvo:)

Član
Učlanjen(a)
19.04.2010
Poruka
1.381
hhhhhhhhh :

Rusi imaju zajbanu azbuku i sveeeeeeeeeeeeeeee.
Amerikanci imaju rakete koje nedaju nikomeeeeee.
Kada pogledam oboje su cicije. glasam za rat

Član
Učlanjen(a)
30.10.2009
Poruka
1.859
Pre podne nevolim ni jedne ni druge ,a popodne : ppppppaaaaaa opet isto .Svi oni gledaju svoju korist.

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Pre podne nevolim ni jedne ni druge ,a popodne : ppppppaaaaaa opet isto .Svi oni gledaju svoju korist.
He,he,he! ...a, kao mi ne gledamo. Ne možemo nekoga osuđivati što gleda svoju korist! Ali, ako već govorimo o tome, pogledajmo činjenice. Amerikaanci nam nikada nisu ni u čemu pomogli. Naptotiv! Rusi jesu. Jednom su i stupili u rat radi Srbije. Dobro, neko će reći: nisu radi Srbije nego radi svojih interesa, ali činjenica je da su nam se interesi tada poklopili. To se nikada nije desilo kada je u pitanju sebična Amerika.

Član
Učlanjen(a)
06.08.2010
Poruka
171
Braćo i sestre, i jedni i drugi samo nas koriste... i to već duže vrijeme... a mi smo svi nasjeli... tako da najmanje treba da volimo sebe... šta god da smo... ako smo...

Član
Učlanjen(a)
01.10.2009
Poruka
83
nijedne posebno,amerikanci nam uvaljuju njeva ....a rusi,ko rusi,

Član
Učlanjen(a)
30.05.2011
Poruka
226
hhhhhhhhh :

Rusi imaju zajbanu azbuku i sveeeeeeeeeeeeeeee.
Amerikanci imaju rakete koje nedaju nikomeeeeee.
Kada pogledam oboje su cicije. glasam za rat

hahahhah slazem se xD
ja ruski ne volim, amerika me nervira zato sto je "centar sveta"(mozda njihovog).. ne volim ni rusku arhitekturu, dok americku volim.. mozda ipak amerika, ali nijansa je odlucila..

Član
Učlanjen(a)
03.01.2011
Poruka
1.820
Ne volim ni jedne ni druge.

Niti sta zelim i od jednih i od drugih. Jer, prvi i da hocu, nece da mi daju nista (Rusi). A drugi hoce da mi daju, ali koj ce mi ...

Natrag