Da li više volite Ruse ili Amerikance ?

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
Moje simpatije ce uvek biti vezane za nasu slovensku bracu sa kojima imamo toliko slicnosti.

za one preko bare nemam pozitivno misljenje,jer smatraju da svuda na svetu mora da vlada ''njihova''demokratija ...a u stvari se krije zelja za apsolutnom dominacijom i kradja energetskih resursa tamo gde se pojave...Irak,iran zbog nafte,Kosovo zbog lignita...

Kunu se u tu njuhovu demokratiju,a ne kazu koliko su crnaca i indijanaca pobili...

Druže da se ne lažemo...kakav lignit kakvi bakrači?!
Amerikanci pokušavaju da daju Kosovo šiptarima (neću namerno veliko slovo) jer će tako lakše da kontrolišu promet oružja,droge i belog roblja...Kosovo je glavna ruta i zbog toga im odgovora da sve drže na oku...Jer tako mogu da spreče ulazak nelegalnih resursa u njihovu državu,a realno mogu i oni da sudeluju u tome...

Član
Učlanjen(a)
09.08.2010
Poruka
2.132
*ebe mi se i za Ruse i za Amerikance...
shit.gif

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Amerikance!!!! Rusi vode u propast!!!!

P.s. Za kosovo me zabole!!!
Neće te zaboleti ako đavo dođe pred tvoju kapiju! Takvo sebično i nazadno razmišljanje su ti i "usadili" ti koje toliko voliš, oni koji tebi govore koga da voliš i za koga da te "boli" a pustili su "pipke" po celom svetu, i u sve moraju da gurnu nos! I gledaj TV, zabavljaj se, glavu ostavi u spavaćoj sobi, sve će ti ta šarena kutija reći šta i kako da radiš! Klasičan Homer Simpson sindrom...

Natrag