Da li verujete u trolove na internetu ili da li se demoni projavljuju i na forumima?

Član
Učlanjen(a)
11.01.2010
Poruka
603
uredu je da ja tražim na forumu nešto za sebe ali čemu teme ako na njih ne možeš odgovarati ili ako teme ne mogu ići pravim tokom koji govori o nečemu.čak teme ne moraju govoriti o nečemu. mogu govoriti o ničemu ali najmanje što mogu biti je zabava što znači treba pričati.

Imam samo dva pitanja za tebe:
1.Zbog cega ti ne mozes ucestvovati u"temama" kako kazes?
2.Koji je "pravi tok" teme?
:)

Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
mogao bih se sloziti s tobom o tom trolovanju, a bas za demone nisam siguran,iako po mrezi svasta i svako vrslja. al covjece zatvorim oci kad ono shrek sa laptopom. strava.

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Ne bih da te razocaram ,ali upotrebi glavu...nema samo 2 struje:)
ti si zivi dokaz, jer ne pripadas ni jednoj...:dance2:
:) Ne verujem, struje su dve, pritoka (da ih tako nazovem) ima više! Da, možda ne pripadam nekoj struji, ali sam "pritoka" jedne...;)
Tema. Da, verujem da ima ljudi (nazovi ih i "trolovima") koji rade takve stvari, šta ćeš, "dokoni um je đavolje igralište..."

Član
Učlanjen(a)
17.11.2009
Poruka
164
Imam samo dva pitanja za tebe:
1.Zbog cega ti ne mozes ucestvovati u"temama" kako kazes?
2.Koji je "pravi tok" teme?
:)

nisam rekao da ne mogu učestvovati u temama nego da neke teme nisu dobre nisu za odgovaranje.ja sam rekao da na forumima može biti onih koji smetaju ali to nema nikakve veze sa izmišljenim trolovima.
2.pravi tok teme valjda podrazumjeva dozu ozbiljnosti, korišćenje ispravnih rječi, tema valjda mora biti smišljena a ne lupanje o glupostima što mnogima ne odgovara.mnogi mnoge teme zaobilaze,to je istina.
meni lično ono sa trolovima ne znači ništa ljepo ništa dobro i ne bi ni odgovorio na temu da rekontra nije dao svoj odgovor.

Član
Učlanjen(a)
11.01.2010
Poruka
603
nisam rekao da ne mogu učestvovati u temama nego da neke teme nisu dobre nisu za odgovaranje.
Pitanje:sta te onda tera da na njih odgovaras?

ja sam rekao da na forumima može biti onih koji smetaju ali to nema nikakve veze sa izmišljenim trolovima.

Oni koji smetaju na forumima se popularno, u zargonu, nazivaju "trolovi", isto kao sto se policajci u zargonu zovu "pubovi" iako nemaju nikakve veze sa spilom karata.:)

2.pravi tok teme valjda podrazumjeva dozu ozbiljnosti, korišćenje ispravnih rječi,

Zbog cega mislis da svaka tema mora biti smorna?Ko bi to citao...?Mnoge stvari se mogu reci na razlicite nacine, jel tako?

tema valjda mora biti smišljena a ne lupanje o glupostima što mnogima ne odgovara.

Naravno!A sada mi navedi gde su to tacno "lupane gluposti" i sto se nisi umesao da ih ispravis u toku diskusije?

mnogi mnoge teme zaobilaze,to je istina.

Tako je.A mnogi mnoge teme i ne zaobilaze.Ima mnogih ljudi.To je tacno i nije uopste diskutabilno.

meni lično ono sa trolovima ne znači ništa ljepo ništa dobro i ne bi ni odgovorio na temu da rekontra nije dao svoj odgovor.
Pa jeste, ni meni se to ne dopada.Zato sam i postavila tu temu da bi se neki prepoznali u njoj, a neki ne.Kao sto ti rece, mnogi ljudi -mnoge teme.smile3

Član
Učlanjen(a)
14.02.2010
Poruka
13
Verujem u dobre namere postavljača teme i slažem se da je tema aktuelna i veoma značajna. Jedino mi nije jasno šta traži na podforumu koji se zove "religija", ukoliko ne predstavlja primer za "off trola" (skretanje diskusije u pravcu koji nema blage veze sa osnovnom temom) ;)

Član
Učlanjen(a)
11.01.2010
Poruka
603
Verujem u dobre namere postavljača teme i slažem se da je tema aktuelna i veoma značajna. Jedino mi nije jasno šta traži na podforumu koji se zove "religija", ukoliko ne predstavlja primer za "off trola" (skretanje diskusije u pravcu koji nema blage veze sa osnovnom temom) ;)

Ima veze, ima...;)

Član
Učlanjen(a)
29.06.2010
Poruka
2.014
Bože spasi, možda sam trol, a da to i ne znam.:D Bila sam moderator na mnogim forumima i evo ovo noćas što radim, može biti ponašanje jednog trola. Naime, dojadile su mi sve iste teme na religiji, na koje odgovaraju forumaši i onda sam iščačkala teme sa zadnjih stranica, čisto da sebe zabavim. Može biti da sam neki trol, mada baš toliko ružna nisam, mislim, ako je ružnoća kod trola i obaveza.:roll:

Natrag