Da li verujete u trolove na internetu ili da li se demoni projavljuju i na forumima?

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Pa ne znam, ko sto se ti potpisa, "neko ima glavu, a neko lobanju"...pa neka prosudi.Licno, meni je vrlo interasantan opis tipa Shill ;)
Zar u podforumu religija, ne postoje dve struje, koje odvlače priču u sasvim drugi tok??? Jedni citiraju bibliju i apostolska dela (ni sami ne znajući u kakav su lavirint upali), dok se drugi slepo drže nauke i logike, a čim im se prezentira više nego valjan dokaz odlaze u filozofiju???
Da, neko ima glavu, neko lobanju, s'tim što je sa lobanjom vrlo lako manipulisati...

Član
Učlanjen(a)
17.11.2009
Poruka
164
da neko može smetati na forumu,može a to sa trolovima jednostavno ne odgovara nikome normalnom.rekontra je sve ljepo napisao.na ovom forumu je dosta pogrešnih tema a da nema onih korisnih i ljepih upaliti ovaj forum bi bio užas živi.

Član
Učlanjen(a)
11.01.2010
Poruka
603
Zar u podforumu religija, ne postoje dve struje, koje odvlače priču u sasvim drugi tok??? Jedni citiraju bibliju i apostolska dela (ni sami ne znajući u kakav su lavirint upali), dok se drugi slepo drže nauke i logike, a čim im se prezentira više nego valjan dokaz odlaze u filozofiju???
Da, neko ima glavu, neko lobanju, s'tim što je sa lobanjom vrlo lako manipulisati...

Ne bih da te razocaram ,ali upotrebi glavu...nema samo 2 struje:)
ti si zivi dokaz, jer ne pripadas ni jednoj...:dance2:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
da neko može smetati na forumu,može a to sa trolovima jednostavno ne odgovara nikome normalnom.rekontra je sve ljepo napisao.na ovom forumu je dosta pogrešnih tema a da nema onih korisnih i ljepih upaliti ovaj forum bi bio užas živi.

Ne donosi tako rigorozne sudove! Em su pogrešni, em neodrživi. Ne sviđa ti se, recimo, ova tema, ili neke druge? Ok. To se može prihvatiti. No, da li ti je došlo do mozga da se nekome drugom sviđaju?

Član
Učlanjen(a)
17.11.2009
Poruka
164
pa valjda je rekontra tu radi onoga što jeste a ne radi onih koji čine krivo da bi se zasitili ikako kao u inat drugima i pokazali kao neku svoju volju pamet šta već.nije valjda da je i on struja tih vaših načina.

Dodato posle 9 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

nemam mozak jer se ne bavim smrću kao životom.a tim osobama kojima se sviđaju takve ne teme sviđa se i sve ostalo ali samo na njihov način koji koristi samo u njihovu svrhu da otupe druge u njihovom vremenu a sebe da zasite.jedino je dobro što tako ne može ali oni to ne vide.

Dodato posle 9 minuta:

kad je nas dosta na forumu ono što bi trebao biti forum jeste da možemo posvetiti svoje vrjeme pravoj zabavi tipa to želim znati, to hoću da imam ,lud sam za tim nekom temom čatom pa može i razumna rasprava o nečemu što je vrjedno rasprave ako postoji takvo nešto.

Poslednja izmena:
LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
pa valjda je rekontra tu radi onoga što jeste a ne radi onih koji čine krivo da bi se zasitili ikako kao u inat drugima i pokazali kao neku svoju volju pamet šta već.nije valjda da je i on struja tih vaših načina.

Dodato posle 9 minuta:

nemam mozak jer se ne bavim smrću kao životom.a tim osobama kojima se sviđaju takve ne teme sviđa se i sve ostalo ali samo na njihov način koji koristi samo u njihovu svrhu da otupe druge u njihovom vremenu a sebe da zasite.jedino je dobro što tako ne može ali oni to ne vide.

Dodato posle 9 minuta:

kad je nas dosta na forumu ono što bi trebao biti forum jeste da možemo posvetiti svoje vrjeme pravoj zabavi tipa to želim znati, to hoću da imam ,lud sam za tim nekom temom čatom pa može i razumna rasprava o nečemu što je vrjedno rasprave ako postoji takvo nešto.

Hajde, potrudi se malo pa kada pišeš stavljaj interpukciju kako treba, ovako se moram napregnuti da te razumijem.
Dobar forum je onaj forum na kome svako može naći nešto za sebe. Čak i oni koji "nemaju mozga"!

Član
Učlanjen(a)
17.11.2009
Poruka
164
uredu je da ja tražim na forumu nešto za sebe ali čemu teme ako na njih ne možeš odgovarati ili ako teme ne mogu ići pravim tokom koji govori o nečemu.čak teme ne moraju govoriti o nečemu. mogu govoriti o ničemu ali najmanje što mogu biti je zabava što znači treba pričati.

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
uredu je da ja tražim na forumu nešto za sebe ali čemu teme ako na njih ne možeš odgovarati ili ako teme ne mogu ići pravim tokom koji govori o nečemu.čak teme ne moraju govoriti o nečemu. mogu govoriti o ničemu ali najmanje što mogu biti je zabava što znači treba pričati.

Nađi na Forumu temu koja te zanima i uživaj. Za one teme, na koje se, kako kažeš, ne može odgovoriti, ne sikiraj se! Ima neko ko može i ko nalazi odgovore i na takve teme.

Član
Učlanjen(a)
30.01.2010
Poruka
30
Vec sam mislila da sam ja zalutala,kad ono neki drugi ucesnici ovog
foruma. "Vjera je nasa ova pobjeda koja pobijedi svijet". I Jov.5,4 Beseda o meri pobedonosnoj Vladika Nikolaj

Natrag