- Učlanjen(a)
- 24.04.2010
- Poruka
- 5.966
a taj ima 18 a ja 27...
Kilograma? :???:
Pa da vidi se razlika, ti si puniji .... :lol:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
a taj ima 18 a ja 27...
Kilograma? :???:
Pa da vidi se razlika, ti si puniji .... :lol:
Ti bre čoveče kao prvo ne umeš da pišeš. Šta "mrzaviji", šta "mislijo sam"? Gde si to naučio?
I što stavljaš ovako retardirane (izvini ali vala jesu, ja drugu reč ne mogu da nađem), slike na forum?
Evo ja ću ti reći: nisi lep, debeo si, smršaj. I boja kože nema veze sa tim da li si Srbin ili nisi, to bi svako normalan skapirao do sad.
Ima nas i belih i crnih i plavih i smeđih i riđih, samo nas nema koji ličimo na Kineze (mada i to ponegde možeš da nađeš). E tako kad te neko isproziva sledeći put da li si Srbin ili ne, ti lepo reci da su Srbi svetski narod i da nas ima u svim bojama. A do tad nauči da pišeš i tako dalje...
A tema je dosadna i nema nikakvog smisla.
Treba imati mu** od čelika sasuti istinu. Jeste preko foruma, al' iskreno ja ne bih mogao. Respekt za iskrenost...
Treba imati mu** od čelika sasuti istinu. Jeste preko foruma, al' iskreno ja ne bih mogao. Respekt za iskrenost...
Ma jok. Trebaju ti veća mooda da trpiš sve i svašta i da se ne potrudiš da prekineš to što ti smeta.
Jel? A šta uostalom ja ovde nisam rekla što nije istina?...
A jel' rekao neko da si ti ispisala kojekakve neistine?