- Učlanjen(a)
- 24.04.2010
- Poruka
- 5.966
Niko ne pominje višak kilograma, a to je jedan od najvećih izvora nezadovoljstva sobom. Kako tu stvari stoje?
Ja imam manjak .....:???:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Niko ne pominje višak kilograma, a to je jedan od najvećih izvora nezadovoljstva sobom. Kako tu stvari stoje?
Brzo kod mene na veceru, carobnjakuJa imam manjak .....:???:
Imao sam taj problem u početku srednje škole, visok a k'o grana! Kasnije, sve je "leglo", ide sa godinama... Danas se držim oko 85 kg, i nemam prevelike oscilacije...Ja imam manjak .....:???:
Jednostavno pitanje. Da li provodite puno vremena ispred ogledala? Niste zadovoljni svojim izgledom? Sramota vas je da se skinete na plaži? Često lažete sebe da vam vaga ne radi kako treba? Upoređujete svoje telo sa drugima?
Evo za početak. "Operisan" sam od toga. Moje telo-moja stvar. Za sređivanje i "doterivanje" nikad mi više ne treba od 15 min. Šta kažu žene?
Imao sam taj problem u početku srednje škole, visok a k'o grana! Kasnije, sve je "leglo", ide sa godinama... Danas se držim oko 85 kg, i nemam prevelike oscilacije...
Sećam se onomad kad je Lajka izigravala pokusnu kuju u raketi oko zemlje ja sam u sobi uz sva ta ogledala koja ti imaš u svojoj sobi imao i na plafonu iznad kreveta.Ako se odgovor temelji na broju ogledala... Onda jesam. Jedno ispred mene, jedno iza mene i jedno meni s desne strane. I to samo u jednoj prostoriji.