Da li ste opterećeni svojim izgledom?

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Jednostavno pitanje. Da li provodite puno vremena ispred ogledala? Niste zadovoljni svojim izgledom? Sramota vas je da se skinete na plaži? Često lažete sebe da vam vaga ne radi kako treba? Upoređujete svoje telo sa drugima? ;)
Evo za početak. "Operisan" sam od toga. Moje telo-moja stvar. Za sređivanje i "doterivanje" nikad mi više ne treba od 15 min. Šta kažu žene? :)

Ne, nisam nezadovoljna. I ne, ne provodim. :D
Ipak, moje zadovoljstvo ili nezadovoljstvo izgledom je direktno povezano sa tim kako se trenutno osećam.
Nemam višak kilograma i ne bih volela da imam, isto važi i za manjak (probala sam oboje).;)

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Imao sam taj problem u početku srednje škole, visok a k'o grana! Kasnije, sve je "leglo", ide sa godinama... Danas se držim oko 85 kg, i nemam prevelike oscilacije...

Ma nije zbog toga ... Imao sam nekih zdravstvenih problema ... Od tada mi se sve sje*alo ...
Mada, ne kazem, mozda ce vremenom sve da dodje na svoje mesto, tako da, hvala ti na savetu

Član
Učlanjen(a)
08.10.2009
Poruka
1.849
Ako se odgovor temelji na broju ogledala... Onda jesam. :) Jedno ispred mene, jedno iza mene i jedno meni s desne strane. :dance2: I to samo u jednoj prostoriji. :dance2:
Sećam se onomad kad je Lajka izigravala pokusnu kuju u raketi oko zemlje ja sam u sobi uz sva ta ogledala koja ti imaš u svojoj sobi imao i na plafonu iznad kreveta.
AH lepote !!!

Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
658
Tusiranje pola sata,brijanje par minuta,ocesljam se,namirisem i obucem i nema me :D

Znaci nekih 45 minuta mi treba pred izlazak...

Natrag