Da li ste opterećeni svojim izgledom?

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
Da li sam ja jedini koji će da odgovori na temu sa DA?

Član
Učlanjen(a)
13.06.2010
Poruka
665
Da li sam ja jedini koji će da odgovori na temu sa DA?

Nisi jedini koji ca da kaze DA i ja kazem to isto... Pocev od 2 do 3 sata dnevno u teretani (to radim da bih imao sto bolje tijelo) do ispred ogledala barem pola sata dnevno, normalno u to spada i gledanje cjelog tjela, takodje se i depiliram (ne i noge, nekako mi je to vec gey fazon) ali grudi, stomak i intimnu zonu, da, mogu rec da sam opsjednut sam sa svojim tjelom i cjelokupnim izgledom, pazim sta cu obuc i za koju priliku... ali naj vise paznje pridodajem mirisu... a to sve donosi cjelokupnom izgledu... i na kraju moj odg bi bio: DA opterecen sam svojim izgledom (iako mislim da mi je sve na mjestu a o pozitivnim komentarima oba pola necu ni pricat) yes3

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
Ja ne mislim u narcisoidnom smislu da pozitivno odgovaram na temu...baš naprotiv...

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
Ja sam ogledalo postavila sebi iznad monitora i sad dok kucam gledam sebe poslije svakog slova...i svaki put kazem sebi u zrcalu:"Cao ljepotice!!!"
Salim se naravno:roll:ja to sebi govorim samo kad sam u kupatilu:oops::rofl:
Opet se salim(malo sam popila):rofl:
Ne pred ogledalom visim samo kad cupam obrve sto je pola sata dnevno ali sta cu to mi je neophodno svaki dan:???: i eto kad krenem negdje obucem se i onako nabrzinu se pogledam da ne izlazim bas svakakvawacko2
P.S. Vise nemam ogledalo Viktorija mi slomila:cray:

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
Pa takodje da u negativnom smislu...
Najprostije rečeno nisam zadovoljan sobom :/

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Pa ti k'o Samson. Pazi da ne naleti Dalila s makazama.

Najveci sam problem oduvek i imao sa kosom, prodje mi dan dok je sredim .... A nikad nisam voleo skroz da se osisam. Jednom sam morao i posle toga sam ko dete plakao mesec sana. Jednostavno, obozavam kosu a moje je stvarno duga i kovrdzava. Milina [za one koji vole] ....

Natrag