Da li ste opterećeni svojim izgledom?

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Jednostavno pitanje. Da li provodite puno vremena ispred ogledala? Niste zadovoljni svojim izgledom? Sramota vas je da se skinete na plaži? Često lažete sebe da vam vaga ne radi kako treba? Upoređujete svoje telo sa drugima? ;)
Evo za početak. "Operisan" sam od toga. Moje telo-moja stvar. Za sređivanje i "doterivanje" nikad mi više ne treba od 15 min. Šta kažu žene? :)

Član
Učlanjen(a)
29.06.2010
Poruka
2.014
Iako sam žensko, ne gledam se mnogo u ogledalo, jer se sjetim one Njegoševe, gleda majmun sebe u zrcalo.;)Niti se mnogo bakćem oko toga, jer su mi druge stvari bitnije. Važno mi je uvijek čista odjeća, lična higijena, a ne šminkam se , samo malo karmina, jer ne izgledam loše i nikakav vještak mi nije potreban.:)To se svi čude kako se spremim za 10 minuta, sa sve tuširanjem.Valjda dobra organizacija .

Član
Učlanjen(a)
15.05.2010
Poruka
773
nisam opterećen ali volim da sam "normalan",čista odeća,lična higijena,ovo ostalo manje više
edit: da se ne lažemo,srećujemo se zbog drugih a na zbog sebe

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Meni je samo za kosu potrebno minimum sat vremena ... Dok se sve to prosusi, sredi, isceslja .... Za ostalo nemam nikakvih problema

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
brza sam u sredjivanju sebe..za cas se nasminkam..obucem..obujem i ..tutanj..ne gubim vreme toliko na ogledalo..osecam se dobro u svojoj kozi..ako sam cista i uredna..najvise petnaestak minuta mi treba da se spremim za negde..:roll:

Član
Učlanjen(a)
15.05.2010
Poruka
773
možda nisam u pravu,ali realno da zamislimo situaciju da smo sami na pustom ostrvu kako bi se oblačili?ne bi sigurno kao kad krećeš u grad da prošetaš,recimo

Član
Učlanjen(a)
05.02.2010
Poruka
968
Jednostavno pitanje. Da li provodite puno vremena ispred ogledala? Niste zadovoljni svojim izgledom? Sramota vas je da se skinete na plaži? Često lažete sebe da vam vaga ne radi kako treba? Upoređujete svoje telo sa drugima? ;)
Evo za početak. "Operisan" sam od toga. Moje telo-moja stvar. Za sređivanje i "doterivanje" nikad mi više ne treba od 15 min. Šta kažu žene? :)
provodim dosta vremena ispred ogledela,evo i sad se gledam :D Nije me sramota da se skinem na plazi jer sam zadovoljna svojim telom a i kazu mi da sam zgodna,zadovoljna sam svojom kilazom,uporedjujem sto da ne uvek se zadesi da je moje najbolje gde god da odem :blum3:
Zavisi za sta se spremam,ako je za grad petak ili subota onda ceo dan,ako idem na pice sa frendicom sat vremena ... ali uvek sam sredjena ne mogu bez maskare crne olovke i bronzanog rumenila ... i uglavnom sam u sportskom fazonu obozavam da nosim patike kratak sorc i majicicu,i ne mogu bez solarijuma i pakovanja za kosu ...

Član
Učlanjen(a)
13.02.2010
Poruka
4.075
Ne previse....ni meni ne treba puno vremena da se sredim..navika valjda..rano ustajem, idem na posao i onda moram da se spremim najvise za petnaestak minuta...

Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
2.667
brza sam u sredjivanju sebe..za cas se nasminkam..obucem..obujem i ..tutanj..ne gubim vreme toliko na ogledalo..osecam se dobro u svojoj kozi..ako sam cista i uredna..najvise petnaestak minuta mi treba da se spremim za negde..:roll:

Nesto slicno je i samnom....:yea:......ja tamo cesto odlazim.......yes3

Natrag