Da li reci " Volim te " izgovarate kad to stvarno i osecate?

Član
Učlanjen(a)
08.10.2009
Poruka
1.849
[FONT=&quot]Uz Dunav,salas I ravnicu Vojvodine[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]Mislima smo skupa I kada spavamo[/FONT]
[FONT=&quot]Isto sanjamo tražimo se u snovima.[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]Poljupci na usnama nasim dugo žare [/FONT]
[FONT=&quot]Iaiko se nikad poljubili nismo[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]Uzareni u snovima ostavljaju trag srcu tako drag.[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]Snovi sve prepreke u dusama nasim ruse[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]Za nas nema daljine do koje se[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]U ovakvim snovima NE moze stici.[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]Osecaji koji nas povezuju I ispunjavaju[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]Nek sto duze trajanje imaju[/FONT]
[FONT=&quot]Samo zatvori oči,prenesi se u snove[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]I u isti cas bit cemo skupa Sada..Sutra..Vecno[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]Samo zatvori oci sanjaj ljubav,sanjaj nas[/FONT]
[FONT=&quot]Jer ranjena Je dusa koja nikada NE sanja[/FONT]
[FONT=&quot]Usamljena I tuzna,A ja NE zelim DA budes Sama.[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]Samo zatvori oci I ja ću biti TU.[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]U dubini najdubljeg sna isanjanog[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]Osjetiti ces energiju moju,Moj dah..[/FONT]
[FONT=&quot]Moje poljubce..moje ruke..dusu moju.[/FONT]
[FONT=&quot]Probudis se sna vise nema a ja Sam[/FONT]
[FONT=&quot]Jos uvek TU Ali sada I na javi.[/FONT]
[FONT=&quot]Kad pozelis me okreni se I pomiluj me[/FONT]
[FONT=&quot]Kad pozelis zovi me,nisam uvek San.[/FONT]

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
teska sam na rec ,,volim te,,kazem je kad stvarno osetim unutar svog bica..da tu osobu volim..nikad bez razloga i nikad reda radi..

Član
Učlanjen(a)
08.01.2010
Poruka
933
Oko ovaga se svadjam sa mojom devojkom,zasto joj ne kazem volim te kad ona meni kaze. Pa ja kazem kad osetim to u srcu da kazem,a ne da kazem volim te jer je ona to meni rekla pa sad kao red je da vratim. I kad god sam osetio to u srcu ja sam rekao,i nije mi tesko!! :D

Član
Učlanjen(a)
05.07.2010
Poruka
13
PA msm da kada vam dechko/devojka non-stop govore,ili pishu da vas vole ,to u stvari i ne osecaju nego sebe ubedjuju u to,a po meni dela govore vishe od rechi,tako da treba da mi postpupcima i delima dokaze ljubav..."dela govore vishe od 1000 rechi" :)

Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
2.667
teska sam na rec ,,volim te,,kazem je kad stvarno osetim unutar svog bica..da tu osobu volim..nikad bez razloga i nikad reda radi..

Isto tako.....te reci nisu refren neke pesme.....i ne izgovaraju se svaki cas....izgovaraju se kad osetite da su potrebne......kada brinete.....kada ste daleko od voljene osobe.....yes3

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Isto tako.....te reci nisu refren neke pesme.....i ne izgovaraju se svaki cas....izgovaraju se kad osetite da su potrebne......kada brinete.....kada ste daleko od voljene osobe.....yes3
volim te macoru..brinem se sto te nema u mom kraju..mora da si daleko od mene sad ..ali svaki cas si sve blize i blize..sto mi je veoma drago..:) ti si moj prijatelj i volim te punco..:dance2:

Član
Učlanjen(a)
06.06.2010
Poruka
167
Oko ovaga se svadjam sa mojom devojkom,zasto joj ne kazem volim te kad ona meni kaze. Pa ja kazem kad osetim to u srcu da kazem,a ne da kazem volim te jer je ona to meni rekla pa sad kao red je da vratim. I kad god sam osetio to u srcu ja sam rekao,i nije mi tesko!! :D

Ako si iskren što se tiče odgovora ovog, onda svaka ti čast.
Poznajem jednog dečka koji reči VOLIM TE izgovara samo kada oseti u srcu. Mislim da je to najiskrenije i najbolje kada se tako kaže.

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Poznajem jednog dečka koji reči VOLIM TE izgovara samo kada oseti u srcu. Mislim da je to najiskrenije i najbolje kada se tako kaže.

to je veoma lepo. mada, muskarci i inace imaju problem da to izgovore ali kad volim nije mi tesko da to kazem, nekako samo iz mene izlazi ... ono kao ja necu ali ... kasno, vec sam izgovorio

Član
Učlanjen(a)
02.05.2010
Poruka
140
Mogu nabrojati na prste jedne ruke koliko sam puta rekla: "Volim te..."; češće govorim: "Volim i ja tebe..." ;) Riječima teško izražavam osjećaje, ali ih zato neprestano pokazujem... :)

Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
658
Za svojih 20 ljeta nikad te dve reci nisam izgovorio spojene.

Nisam upoznao devojku koja mi je dovoljno znacila da joj to kazem...

Natrag