Da li reci " Volim te " izgovarate kad to stvarno i osecate?

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
to kazem onda kada osjetim navalu ljubavi...znate ono kad vam dodje da zagrlite voljenu osobu toliko jako dok ne zaboli...
e tada izgovorim to a iskreno onako svaki dan ne volim to da govorim...
vremenom izgubi znacenje ako se stalno ponavlja....
a da volim...volim ga znam da volim...yes3

Član
Učlanjen(a)
06.06.2010
Poruka
167
kao da slusam sebe ali iz drugog ugla. ozbiljan sam, ne zezam te, zato uvek i naj.... .....

Tako je to u životu, kada si dobar i svima bi da učiniš, a tebi kako bude, na kraju uvek ostaneš grbav i pogrešno shvaćen:(

Dodato posle 2 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

" Srce " je " Logo " za " Ljubav "

Ja imam veliko srce, puno ljubavi,:), ali nikako da se prepustim i to podelim na pravi način

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Ja imam veliko srce, puno ljubavi,:), ali nikako da se prepustim i to podelim na pravi način

na neki nacin mogu da te shvatim. ja sam imao taj problem godinama. plazio sam se vezivanja, jedno vreme bilo me je strah i da poljubim curu jer uvek mi se javljalo u glavi kako ce biti kada raskinemo. zvuci pomalo smesno ali ti strahovi znaju da budu veoma depresivni po bice.

tek kad je dosla ona stvari su se promenile, dobio sam sigurnost u sebe, zavoleo sam i osecao sam da sam voljen. promenila mi je zivotni tok.

nadam se da ces i ti. jer, zivot je zaista jedno veliko sr...e [izvini na izrazu ali zivot ga je sam kreirao]

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Eh, samo ne znam kako da "pronađem" tu sigurnost u sebe, kako da zavolim i osećam da sam voljena. ;)

Mislim da je neces naci dok budes forsirala na njenom trazenju...Opusti se i uzivaj...Kao sto rece kolega,kad se "on" bude pojavio,sve ostalo ce doci samo od sebe...Samo glavu gore,draga moja... :)

Član
Učlanjen(a)
06.06.2010
Poruka
167
Mislim da je neces naci dok budes forsirala na njenom trazenju...Opusti se i uzivaj...Kao sto rece kolega,kad se "on" bude pojavio,sve ostalo ce doci samo od sebe...Samo glavu gore,draga moja... :)

Veruj da ništa ne forsiram, niti izlazim, niti tražim nekog, jednostavno stagnacija. U svakom slučaju, hvala na podršci, znači mnogo.smile3

Član
Učlanjen(a)
08.05.2010
Poruka
156
Nikad ne kažem ono što ne mislim...tek kada zaista duboko osećam emocije ja ih kažem...Mislim da je važno reći uvek volim te..kada to osećamo bilo partneru/rki bilo roditeljima..prijateljima..deci...ovo je najplemenitije osećanje...koje menja svet..

Natrag