Član
- Učlanjen(a)
- 14.07.2010
- Poruka
- 86
mozes steci nesto sto te moze navesti da nekoga uzivo upoznas,a onda radis na prijateljstvu. imam takvih par primera.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
I ja isto sam nasla prijateli u Forumu i oni su meni blizki ljudi,koji ni sam znala,a evo vec smo prijateli i volini su da mi pomogne i razumeme kada imam neki problem.Zahvaljena sam im za sve to.Hvala i tebi za odgovor!Pozdrav iz Bugarskoj!:curtsey:Nency je odlicno odgovorila na pitanje, a ja se u potpunosti slazem sa njom... yes3
Ja sam na ovom forumu stekao prijateljicu kakva mi je u zivotu bas falila... :yea:
Mislim da imas pravo za to u realnu zivotu da nepostoje pravo,istinsko prijatrljstvo.Znam ljude,koji nude pomoc,kad ne zelis da ti pomognu,ali kada nesto ti je potrebno,oni izgledaju da pobegnu.Za to je i internet,mozes da nadjes ljudi,koji kad nesto pitas i nezans,ce ti pomoci.A mislim da znas prica,koja kazeostoje dva osnovna tipa ljudi koje ne grese-jedni vec su umerli,a drugi jos ni su rodjeni.Zelim sve najlepse!Pozdrav iz Bugarskoj!Ipak verujem da postoje dobri ljudi,jer nada umira posljedna.Najpre da kažem, imam veoma visoke kriterijume pri definisanju prijateljstva. Ako govorimo o pravom, istinskom prijateljstvu, to je onda moguće samo ako se nastavi i u RL, kao što je rekla dumspirospero. Treba čoveka upoznati i u dobrom i u lošem svetlu, a svi mi imamo i neke loše strane. E ako ti i pored nekih mana čovek odgovara, onda je to dobra podloga za stvaranje prijateljstva. Mislim da je u virtuelnom životu teže "provaliti" nečije mane, ljudi se mahom trude da ih zamaskiraju (nekima to uspe, nekima ne) po principu: Ovde smo svi lepi, zgodni, mladi, pametni, uspešni... Nikada se nisam uživo video ni sa kim koga sam upoznao na netu, ali ima par ljudi koje virtuelno znam godinama i s kojima bih se upoznao ukoliko bi se ukazala prilika i tu bi se možda stvorilo pravo prijateljstvo. Nemam neku potrebu za tim, imam nekoliko pravih prijatelja u životu i mislim da više od njih nekoliko čovek i ne može da ima. Forum mi je mesto i za ozbiljne stvari i za opuštanje, zavoleo sam ovaj vid komunikacije i razmene mišljenja među ljudima, ali nisam od onih koji su tu da bi sticali prijatelje. Znam desetine (možda i stotine) ljudi koji mi po mnogo čemu odgovaraju, sa kojima mogu lepo da se ispričam, ali reći da su mi to prijatelji je po meni ishitreno (pravim razliku između forumskog naziva "prijatelj" koji i ja koristim i onoga što zovem pravi prijatelj).
U anketi sam glasao sa Da pošto apsolutno verujem u mogućnost da se ljudi upoznaju preko neta (kao i bilo gde u životu) i da se to kasnije izrodi u prijateljstvo (pa i brakovi su nastajali upoznavanjem preko neta), samo ne verujem da može postojati pravo prijateljstvo bazirano samo na dopisivanju, bez da su ljudi u ličnom kontaktu.
Valjda nisam smorio... :mrgreen: