Da li kupujete original igrice???

Da li kupujete original igrice???


  • Total voters
    127
Učlanjen(a)
19.11.2020
Poruka
24
Igrice je ponekad bolje imat originalne jer zna biti puno zanimljivije igrat online. Samo sta su vecina dobrih pre skupe.

Preko steama znaju bit dobri popusti barem.
 
Učlanjen(a)
28.12.2011
Poruka
176
Kupujem za PS4, ali sam bas prije mjesec dana zaglavio pravo i zao mi para.
Kupio call of duty modernwarfare (2019) i ubacio disk u konzolu. Normalno trazi da downloadujem sadrzaj da bi mogao igrati. Uradim i dobijem skroz drugi izgled warzona, caldera cini mi se da tako pise. I opet nista, kao nedostaje dlc campaign mod. Opet u postavke i da downloadujem kad poruka Store curently unavalible (ili tako nekako). Uglavnom vec mjesec dana pokusavam da zaigram ali ne moze. Probao brisati, ponovo instalirati, brisao druge igre da oslobodim prostor na hdd, resetovao konzolu, tesetovao licence, cak mijenjao profil sa drugim regionalnim postavkama i svaki put ista poruka. Ako iko zna kako da ovo rijesim-pomozite.
 
Učlanjen(a)
23.01.2023
Poruka
24
Možda bi i kupovao da Steam ima cene prilagođene Srbiji. Kada upotrebite VPN Ruski, Brazilski, Argentinski ili Indijski možete da nađete igrice po super cenama... Za 10 do 20 eura nekoliko meseci posle izlaska... Ali ne kod nas samo u prodavnici po ludačkim cenama... nije ni čudo da slabi ljudi kupuju
 
Učlanjen(a)
29.01.2012
Poruka
594
Sačekate lepo popust ili imate resseler sajtove tipa instantgaming koji je proveren, kupiš tamo po sniženoj ceni i aktiviraš na steamu.
 
Član
Učlanjen(a)
13.10.2009
Poruka
1.294
Prvo igram "narodne" verzije pa ako mi se svidi kupim oridjinale. Nikada obrnuto. Jedared sam uzeo onaj Snajperista Elite 3 i imao je takav bag da nisi mogao da ga predješ. Pisao sam i developerima ali nikakav pomoć od njih nije stigla a i mnogi su se žalili na ist bag ali nikakav pač nije izašao....
 
Natrag
Top