Da li je u sex-u sve?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
18.04.2011
Poruka
366
buuuhahahahaaaaaaa....ja moram da pohvalim deatha,vuka,mesidza na tako duhovitom i slikovitom pisanju..ustvari ispomoci oko tvoje teme delfesk:):Djaako ste me nasmejalii,suuper.....nadam se da su i tebi pomogli da se sad fino opustis,ulili ti samopouzdanje u svoje muske sposobnosti....i sad opusteno nadji neku opustenu heeeeeeeeeeismile3..i javi nam;)yes3:)hehhe

Član
Učlanjen(a)
13.01.2011
Poruka
108
Zato što slušaš Caro - zato nisi kar'o! :lol::lol::lol:

Kako se zove kratku kosu da pusti :D i da slusa vajt sneg:D
Dobar video, e, a da ja pokusam toga vajt snega zvati ;)

Dodato posle 2 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Koji sad odgovor, dobio si sva objašnjenja u rečima i melodiji...a za uputstva se sam moraš snaći :lol:

odgovor na post o poslu.... Gde se mogu jos zaposliti u Su na korzou sem kafica... ?

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
13.01.2011
Poruka
108
buuuhahahahaaaaaaa....ja moram da pohvalim deatha,vuka,mesidza na tako duhovitom i slikovitom pisanju..ustvari ispomoci oko tvoje teme delfesk:):Djaako ste me nasmejalii,suuper.....nadam se da su i tebi pomogli da se sad fino opustis,ulili ti samopouzdanje u svoje muske sposobnosti....i sad opusteno nadji neku opustenu heeeeeeeeeeismile3..i javi nam;)yes3:)hehhe

hm...
Komedijas znaci?
Ljudi koji su pisali na temi ne ulevaju mi samopouzdanje "vec nacin na koji se stece". Tj da me krivo neshvate oni su samopouzdani ja nisam, shvatice me krivo joj meni tacka kraj . Samopouzdani ste. :)
Znaci ti komedijasu nije lepo da se smejes ljudima koji pomazu.

I bas bih voleo da znam kako smo te mi svi nasmejali????

Dodato posle 5 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Jesta da znam da pevam ali da ne poverujes bre jbt, kako to da nisam jos imao devojku jbt!

Zaposlio bih se kada bi bilo ulicnih tambardura na korzou i pevali "Dodjeh videh poljubih, prodjeh ugledah obljubih" :).

Ali ja pitam gde bi npr recimo ti se zaposlio sad za pocetak u su? Sem kafica jer sam obisao sve i niko nezaposljava.

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
13.01.2011
Poruka
108
Dve kucne pomocnice pricaju:
- Kako ti je na poslu?
- Pa onako, govorim samo da gospodjo. A tebi kako je?
- Uf, Ja samo govorim, ne gospodine, ne!
:-D

Član
Učlanjen(a)
18.04.2011
Poruka
366
ohoho delfesx..i ti postajes duhovit,krenuo je i vic.to ti kazem,ekipa te otvara,budi samopouzdanje;):).. jos ces ti i da obaras devojcice s nogu:roll:smile3..eto sta je ovaj forum..napravi cudo od coveka.mislim pozitivno cudoyes3:roll:..samo tako nastavi..bez ocajavanja..po koji vic,osmeh,zlatan zub..heeeeeee...ma ima da od tebe postane frajer i po:yea:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag