- Učlanjen(a)
- 07.07.2014
- Poruka
- 18.400
Kad Vatikanskiizvori opisuju recimo Adolfa Hitlera čitamo kako je on najveći sin katoličke crkve
Uredniče,svestan sam toga i kažem da po primeru može shvatiti težinu jednog bolesno uma
Ako Vatikan zaista smatra Hitlera "najvećim sinom Katoličke Crkve" onda bi to bio prilično nezgodan gaf, ali svakako bismo morali imati dokaz da Katolička Crkva takvo što deklarira. Ako pak nije tako, onda to Katoličkoj Crkvi može pripisati zaista samo bolestan um.
Zašto bi ja morao imitirati prljavi posao i porediti sagovornika sa nekim drugim....to nije moj posao niti stil.
Ko želi rasprave utom pravcu neka tera ja imam pametnija posla i druge obaveze.
Nisam ja prvi počeo otvarati o Slapu temu niti mislim pisati o njemu zašto gubiti vreme ...?
Svako neka radi svoj posao.
Ipak jesi počeo i ovu temu si ti otvorio. Meni ne smeta ni tema ni tvoje pisanje na njoj, čak mi se čini, po ovome što gore reče, da si shvatio da tebi smeta.
Sta je Lojola lose radio?
Koja su njegova ucenja, i zasto bi Slap trebao da mu bude protivnik?
Mislim znam ko su jezuiti, ali jos nista konkretno nije receno...
Da, ništa konkretno osim Miroljubovih "bisera" o jezuitima. Tako od Miroljuba saznajemo, a Miroljub "dočuo" od Alberta Rivere, kako su Jezuiti, koji postoje od 16. stoljeća, osnovali preko Muhamedove žene Islam još u 7. stoljeću.