Da li je Slap protivnik Lojole

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Kad Vatikanskiizvori opisuju recimo Adolfa Hitlera čitamo kako je on najveći sin katoličke crkve

Uredniče,svestan sam toga i kažem da po primeru može shvatiti težinu jednog bolesno uma

Ako Vatikan zaista smatra Hitlera "najvećim sinom Katoličke Crkve" onda bi to bio prilično nezgodan gaf, ali svakako bismo morali imati dokaz da Katolička Crkva takvo što deklarira. Ako pak nije tako, onda to Katoličkoj Crkvi može pripisati zaista samo bolestan um.

Zašto bi ja morao imitirati prljavi posao i porediti sagovornika sa nekim drugim....to nije moj posao niti stil.
Ko želi rasprave utom pravcu neka tera ja imam pametnija posla i druge obaveze.
Nisam ja prvi počeo otvarati o Slapu temu niti mislim pisati o njemu zašto gubiti vreme ...?
Svako neka radi svoj posao.

Ipak jesi počeo i ovu temu si ti otvorio. Meni ne smeta ni tema ni tvoje pisanje na njoj, čak mi se čini, po ovome što gore reče, da si shvatio da tebi smeta.

Sta je Lojola lose radio?
Koja su njegova ucenja, i zasto bi Slap trebao da mu bude protivnik?
Mislim znam ko su jezuiti, ali jos nista konkretno nije receno...

Da, ništa konkretno osim Miroljubovih "bisera" o jezuitima. Tako od Miroljuba saznajemo, a Miroljub "dočuo" od Alberta Rivere, kako su Jezuiti, koji postoje od 16. stoljeća, osnovali preko Muhamedove žene Islam još u 7. stoljeću.

UPLOADER
Učlanjen(a)
19.10.2010
Poruka
3.322
Zanimljivo štivo , koje optužuje sve crkve, štivo koje više liči na roman srave i užasa , ako je to takav scenarij , daliće tko biti spašen . Znam dasu jadne žene spaljivali na lomačama , ali ovo štosam pročitala je za nepovjerovat , evo taj citat obilježićuga crvenim: Samo jedan od poznatih invizitora u Njemačkoj, s kraja 16. i početka 17. stoljeća se hvalio da je "Bibliju pročitao dvadeset tisuća puta i da je spalio isto toliko vještica i heretika..." Uvjek je bilo luđaka i bolesnika , koje netreba povezivati sa vjerom . Štose tiče loyole ispada daje pokretač prvi, masona,i iluminata , štoje isto teško povjerovat
Sestro postoji istorija i crkvena istorija gde se može naći mnoštvo podataka a pošto većina Katolika ne priznaju ostalu istoriju osim one koju piše Vatikan i sledbenici papstva zato postoje i ti izvori neka čitajuisva ti izdanja i doći će do istih saznanja jedina razlika je u načinu prezentovanja tog lika.

Očito nisi pročitao štoje stavijo Spedy12. http://serbianforum.org/threads/da-li-je-slap-protivnik-lojole.590153/#post-1600441

Priča govori o apokalipsi ,i zvjeri , o Rimskoj crkvi , iz koje su nastale druge crkve , i koje su na kraju sve otpadničke ,a naj više se spominju adventističke crkve koje su kao otpad i iz koji potiče vino bluda i apokalipsa , zato sam i rekla daje to naučna fantastika , koja nema nikakvog smisla sa vjerom
Nemoj sve iskrivljivat ratom, rekla , kazala . Našla sam i ono tvoje sa čikom , odvratan i bolestan video , taki videa možeš obostrano nać , tosu obostrani bolesnici . Ima ljepši ,koji kažu: Bako nepiše samo Hund , piše i Mile.

Učlanjen(a)
15.02.2015
Poruka
3.527
Izabeleta, hvala ti na tom majmunu sto igra, to moj unok od 4 godine jako voli, on ih sakuplja i pravi kolekciju od njih. Imas li jos koji? Od velike su potrebe za obdaniste.

Da li si malo razmislila pre nego sto si ovo lupulka sa Slapa:

tako i on vas, inteligentno i spretno, :dance2:
koči u vašim pomahnitalim ludostima.

Natrag