Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
nazalost vrlo slabo ti je poznatojos su dva prorocanstva ostala da se inspune da bi nastupio armagedon(koliko je meni poznato). a to su: da amerikanci ukinu religiju i da se u svetu proglasi mir i sigurnost....
ako ovako verujes niukom slucaju nemozes da se deklarises kao hriscanka.Prema tome ako nisi hriscanka ne vidim svrhu tvoje potrebe da se o necemu u sta ne verujes izjasnjavas ovde,jeri su u tom sluju otisla u off topicDa li je jako blizu, hoće li ga IKADA i biti- ne znam. Niti IKO zna- postoji samo vera, priznavali mi to ili ne.
And I'm fine with that. yes3
марена сестрице, погледни мало боље кроз ту твоју лупу, па ћеш и ти видети... доћи ће господ, и треба га дочекати како то доликује творевини када дочекује творца.
п.с. надам се да се ниси наљутила. праштај.
па добро... имаш дар лепог изражавања. штета је што идеш за, (по мени), неким тамо озирисом, уместо за христом.
наше душе су невесте христове...
ах, како бих желео да могу у то и да те убедим- ја.
знаш, често се сетим једне кратке причице мога духовног оца о неком човеку који је заиста чинио грешке, (видљиве и атеистима и вернима). тај човек је био дубоко убеђен у исправност својих ставова... па ипак мој отац му никада није рекао да греши, јер је имао јаку мисао у себи следеће садржине:
"јесам ли баш ја тај, који треба да му каже да греши."