Da li je Isusov dolazak jako blizu?

Član
Učlanjen(a)
25.12.2012
Poruka
1.901
:roll:
imaš 3 priče koje vrtiš cijelo vrijeme (tipa_ lažno propalo neistina)
možda shvatiš jedan dan kada iznosiš laži, kršiš 9.Božju zapovijed

Član
Učlanjen(a)
05.11.2010
Poruka
1.246
To sto si napisao samo znaci da je Jezekiljevo prorcanstvo samo jos jedno propalo prorocanstvo.

Ima jedan stih koji rešava tu situaciju mada nije ovde tema ali uzgred da ne ostane ne razjašnjeno Jezekilj 26.3. Zato ovako govori Gospod Jahve. Dolazim na tebe Tire i podigniću na tebe mnoge narode kao što more podiže svoje talase.
Ovde je opisano da će Tir biti uništen u naletima kao talasima . Tako je i bilo,toliko o tome pošto to ovde nije tema.

Član
Učlanjen(a)
02.11.2012
Poruka
1.746
Ima jedan stih koji rešava tu situaciju mada nije ovde tema ali uzgred da ne ostane ne razjašnjeno Jezekilj 26.3. Zato ovako govori Gospod Jahve. Dolazim na tebe Tire i podigniću na tebe mnoge narode kao što more podiže svoje talase.
Ovde je opisano da će Tir biti uništen u naletima kao talasima . Tako je i bilo,toliko o tome pošto to ovde nije tema.

I Tolkin kaze da ce Frodo da unisti prsten i bi tako. Ako hoces mogu i ja da citiram epsku fantasku.

starstuff, nema on crkve, on je sam sebi i učitelj i učenik.

I sta kazes, optuzen je da ima klonove i vodi razgovore sam sa sobom i onda se slaze sam sa sobom.

Član
Učlanjen(a)
28.12.2010
Poruka
1.538
pa on tako uvek pobedjuje, posto je on uvek upravu axaxaxaxaxa
@spedy12 i sta mislis ti na ovu temu? jesi li ti proracuno kad ce da se desi taj drugi povratak?

Član
Učlanjen(a)
25.12.2012
Poruka
1.901
zadaća kršćana nije u računanju vremena koliko je još ostalo do drugog Slavnog dolaska Spasitelja
jer prava zadaća je uputiti sve ljude na Put Spasitelja
dati do znanja svim ljudima vrijednost i neprolaznost Božjeg Zakona 10.zapovijedi
kako da sprovedu zdravstvenu i moralnu reformu, da bi mogli pristupiti krštenju
obredu poniznosti i euharistijskom slavlju
teka kada čovjek to ispuni , onako kako je Bog to zapovijedio tek tada postaje pravi kršćanin
Božji sluga

dakle ne zamaram se tim računanjem

Član
Učlanjen(a)
02.11.2012
Poruka
1.746
zadaća kršćana nije u računanju vremena koliko je još ostalo do drugog Slavnog dolaska Spasitelja
dati do znanja svim ljudima vrijednost i neprolaznost Božjeg Zakona 10.zapovijedi
teka kada čovjek to ispuni , onako kako je Bog to zapovijedio tek tada postaje pravi kršćanin
Božji sluga

Nema sta da se racuna, bilo pa proslo.

Član
Učlanjen(a)
28.12.2010
Poruka
1.538
Božji sluga

ja nisam niciji sluga, zar ne mislis da je to malo ponizavajuce da se kaze boziji sluga? ja mislim da i sam bog ne voli to kad se kaze, zato sto on sam ne smatra nas za sluge

Član
Učlanjen(a)
19.07.2010
Poruka
1.691
spasitelj je na vratima,a vi zakivate ludostima ta vrata kao da će te time uspeti zaustaviti onoga koji kroz vrata zatvorena prođe nakon vaskrsenja.on će istavljati nebesa a ne neka zemna vrata ludosti!

Natrag