Da li Hrišćani mogu da rade ovako nešto?

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Ništa meni ovde nije jasno. Ko koga brani, a ko napada? Ko su sektaši, a ko su nesektaši? Čuo sam za slučaj ovog sveštenika, neki kažu da mu je namešteno, drugi da je on na snimku. Ali opet ne znam kakve sve ovo veze ima sa sektama.

Učlanjen(a)
08.02.2009
Poruka
3.957
НОВА СЕКТА ПОУКЕ-ЖРУ | Facebook

Napad na jednog pravoslavnog sveštenika.
Veoma ružno isceniran .
Dali ljudi iza ovog napada mogu i smeju da se nazovu hrišćanima????
Vidis ovo se zove manipulacija strahom,cilj je da se sve sto nije po njihvom sablonu prestavi kao nesto opasno,strasno,cuvAjte se ne idite tamo i tome slicno.I onda kazu kako tamo ljudima ispiru mozak itd...E sad se ja pitam neko uzme i nametne ti veru sa 40 dana kad tek si prosisao i kaze nemoj slucajno da si izdao i iznevrio veru tvojih roditelja,pa onda dodju rodjaci koji govore isto,pa onda u skloli veronauka isto ponavlja,pa onda okolina,i evo vidimo i sama crkva i sad kome se vrsi ispiranje mozga i nemogucnost slobnog izbora u zivotu?MANIPULACIJA STRAHOM.

Član
Učlanjen(a)
13.10.2009
Poruka
1.294
A ko to kaže da su oni hrišćani. Od 7000000000 ljudi da li bih našao i dva hrišćana sve ostali su bezbožnici. Neko mora i u pakao da ide na moju radost. Zašto? Zato što je to pravedno naravno. Amen!

Učlanjen(a)
22.03.2010
Poruka
346
Igleda da se raduje:???:.Kojoj on veri pripada nisam nigde procitao:dntknw:?Do sada se istakao pisuci protiv Hriscana Pravoslavaca.Samo se pitam jedno ako ljudi pocnu da komentarisu druge vere zasto fino ne kazu kojoj oni veri pripadaju?!Ne znam sta bih sa njim komentarisao kada nemam pojma o njegovoj veri ako neko sazna neka javi ili ako se on smiluje da kaze.

Član
Učlanjen(a)
24.01.2010
Poruka
667
Dragi kota

Na postavljeno pitanje si onom filmom sve rekao.

Objasni mi molim te kako ti shvataš ovo što sam ubacio.

Главне хришћанске врлине:

• 1. Смјерност
  • 2. Дарежљивост
  • 3. Чистотаморална цјеломудрост
  • 4. Човјекољубље - милосрђе
  • 5. Уздржљивост
  • 6. Кротост - трпељивост
  • 7. Ревност у вјери и молитви​

Natrag