Uh, al' je Delija revoltiran....wacko2
Pink, nikada ne gledam, ali je zanimljivo da sam zapazila par novinara koji krase taj TV..., kao što su Sanja Marinković i Lea Kiš...Imam osećaj, da kada god ''prelistavam kanale'' uvek vidim njih dve..., kako se ''kikoću''...Ovi mladi novinari, sve manje imaju na koga da se ''ugledaju''...
Vlasnik Pink TV, je iskoristio momenat najveće krize, kada televizija nije imala šta da ponudi i na neki način privukao široke narodne mase, koje su mu još uvek dosledne, a sve zbog nekih neobaveznih i ultra-zabavnih emisija, koje ne zahtevaju neko veće ''misaono zamaranje''.
Čovek je napravio biznis, u pravom smislu te reči...Da li je to ono što narod želi da vidi ili je on to vešto nametnuo, odgovor na to pitanje imaju oni ljudi koji se bave ovim fenomenom...
Lično, ni filmove ne gledam na tom kanalu, jer su EPP poruke, u okviru filma isuviše duge...
Međutim, meni je još interesantnije, da kada razgovaram sa ljudima, skoro da se niko ne izjašnjava da gleda taj program, a opet, statistika pokazuje da je Pink jedan od najgledanijih programa u Srbiji i okruženju...:dntknw: