Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
slazem se sa Summer ... mada sam cuo da mogu itekako dobro da prodju u toku jednog dana. ko zna ???čula sam za te priče...ma nek rade šta hoće sa tim parama, ja dajem neku sitninu kad već traže, niti ću se ja od toga osiromašiti, niti oni obogatiti
mada sam cuo da mogu itekako dobro da prodju u toku jednog dana. ko zna ???
čula sam za te priče...ma nek rade šta hoće sa tim parama, ja dajem neku sitninu kad već traže, niti ću se ja od toga osiromašiti, niti oni obogatiti
Nekada sam davala novac ali vise ne. Sedeli smo ispred Ruskog Cara i prisao nam je prosjak i zatrazio neki dinar. Bilo mi je zao i skupismo malo para i dadosmo mu. Posle par sati sreli smo ga opet u pasazu gde broji pare. Izvadio je svezanj novcanica da smo se mi zaprepastili. I od tada vise nikad. Sada kad mi romkinje zatraze neki dinar ja im kazem hoces da peres prozore i stepenice platicu ti, njen odgovor bude NE. I moj odgovor bude u skladu sa njenim pare ti NECU dati jer nisam ubrala na drvetu i ja sam crncila za to niko mi nije poklonio za dzabe. Mada moj muz ima bolju tehniku samo kaze MRS
Dodato posle 2 minuta:
--------------------------------------------------------------------------
Oni se bogate na taj nacin jer oni u toku dana isprose preko 50 evra, pa ti vidi