Da li da dajete prosijacima pare?

que te vayas con el viento, como siempre
LEGEND
Učlanjen(a)
30.07.2009
Poruka
5.276
čula sam za te priče...ma nek rade šta hoće sa tim parama, ja dajem neku sitninu kad već traže, niti ću se ja od toga osiromašiti, niti oni obogatiti

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Da, ponekad, kad me ubede sa "pričom" i glumom, šta ću, osetljiva duša... A i kad mi izdeklemuju ono "Bog ti dao sreće...", ma neka... :)

Član
Učlanjen(a)
20.04.2009
Poruka
102
eto vam ljudi finansijska kriza je pa znate gde mozete da se zaposlite..... zarada je zagarantovana.. hehe

Član
Učlanjen(a)
16.08.2009
Poruka
932
čula sam za te priče...ma nek rade šta hoće sa tim parama, ja dajem neku sitninu kad već traže, niti ću se ja od toga osiromašiti, niti oni obogatiti
slazem se sa Summer ... mada sam cuo da mogu itekako dobro da prodju u toku jednog dana. ko zna ???

Član
Učlanjen(a)
19.01.2010
Poruka
684
Pare i cigarete ne dam, opijate uključujući i lepak ne nosim sa sobom a ostalo ne primaju....
kad promene poslovnu politiku možda ću da darujem a ne da delim milostinju a do tada sam po ovom pitanju miran......

LEGEND
Učlanjen(a)
30.07.2009
Poruka
5.276
Ne mogu da verujem, većina vas ima loša iskustva, ali dobro koliko vidim skoro svi živite u većim gradovima, može i to da bude objašnjenje. Za prošlu novu godinu jedno ciganče, provuklo se između tezgi i poklonilo crveni balon u obliku srca :D ovi moji vaspitani :D

Član
Učlanjen(a)
11.12.2009
Poruka
5
samo jednoj zeni koja vec 20 godina stoji ispred trznog centra u bloku 45 (Novi BG) i s njom konverzacija ide ovako:
ONA: "Imas 5 dinara?"
PROLAZNIK:"Nemam"
ONA:"Bice, bice, ne brini!"

Zar nije najjaca fora!!!!!!!!!!!!!!

Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.068
Nekada sam davala novac ali vise ne. Sedeli smo ispred Ruskog Cara i prisao nam je prosjak i zatrazio neki dinar. Bilo mi je zao i skupismo malo para i dadosmo mu. Posle par sati sreli smo ga opet u pasazu gde broji pare. Izvadio je svezanj novcanica da smo se mi zaprepastili. I od tada vise nikad. Sada kad mi romkinje zatraze neki dinar ja im kazem hoces da peres prozore i stepenice platicu ti, njen odgovor bude NE. I moj odgovor bude u skladu sa njenim pare ti NECU dati jer nisam ubrala na drvetu i ja sam crncila za to niko mi nije poklonio za dzabe. Mada moj muz ima bolju tehniku samo kaze MRS :D

Dodato posle 2 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Oni se bogate na taj nacin jer oni u toku dana isprose preko 50 evra, pa ti vidi ;)

Poslednja izmena:
LEGEND
Učlanjen(a)
30.07.2009
Poruka
5.276
Nekada sam davala novac ali vise ne. Sedeli smo ispred Ruskog Cara i prisao nam je prosjak i zatrazio neki dinar. Bilo mi je zao i skupismo malo para i dadosmo mu. Posle par sati sreli smo ga opet u pasazu gde broji pare. Izvadio je svezanj novcanica da smo se mi zaprepastili. I od tada vise nikad. Sada kad mi romkinje zatraze neki dinar ja im kazem hoces da peres prozore i stepenice platicu ti, njen odgovor bude NE. I moj odgovor bude u skladu sa njenim pare ti NECU dati jer nisam ubrala na drvetu i ja sam crncila za to niko mi nije poklonio za dzabe. Mada moj muz ima bolju tehniku samo kaze MRS :D

Dodato posle 2 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Oni se bogate na taj nacin jer oni u toku dana isprose preko 50 evra, pa ti vidi ;)

Mogli bi i mi da probamo ;)

Natrag