Čuda koja se dešavaju su od Boga ili demona?

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
ali jesam napisao da treba izvrsiti abortus iz silovanja ili bluda, i to sada tvrdim.
"treba u takvim situacijama obaviti abortus u ranoj fazi ako je to licna zelja"
Gde su u bibliji ubijali dete silovane zene posto je bilo nezeljeno? Jesu li ga bacali u reku?

Ili su je tukli u stomak da pobaci?

Jesi li ti svestan da je to zivo bice, biblija ti kaze da je to vec zivo bice i Bog na njega gleda kao na zivu osobu!

Znas ti sta! Ti moralnosti nikakve nemas!

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Dosadio si i Bogu i ljudima.

Ne citas napisano.

treba u takvim situacijama obaviti abortus u ranoj fazi, sto znaci ciscenje, a ne vadjenje deteta iz stomaka.

Ko govori o ubistvu deteta?

Hriscani trebaju da propovedaju jevandjelje i moral, da upucuju na biblijsko ucenje o musko zenskim odnosima i braku, kako do tih stvari ne bi dolazilo.
Crkva koju podrzavate ovo opisano ne radi.

Nas osudjujete za nekakvo navodna ubistva dece, a necete da osudite sto nacija moralno propada i to krivicom vecinske crkve koja nista ne radi po tom pitanju.

Adventisticki Hriscani odnosno Hriscanke ne dolaze u tu situaciju da vrse aborus, jer one ulaze u brak sa vernim ljudima, planiraju porodicu onako kako Bog vodi, i odgajaju je po Hriscanskim nacelima.

Abortuse vrse zene, pre bi se reklo devojke koje jos nisu ni zasle u punoletstvo zbog loseg vaspitanja i haosa u kome se drustvo nalazi, drustvo koje samo stvara atmosferu seksualnih sloboda, ranih brakova, i globalnog promiskuiteta.

Zasto su u ovim danima poginuli oni mladici i tri devojke od 18 - 19 godina, zbog odlaska u nocni zivot, i bancenja i pijancenja po kafanama, i voznje kola u pijanom stanju.

Ja jesam pre nekog vremena izrekao svoj licni stav, i sada ga ponavljam, a on glasi "treba obaviti abortus u ranoj fazi"

Ako devojka ili zena to odluci, niko joj to pravo ne moze osporiti.

U suprotnom to bi bila represija ili oduzimanje prava na licnu slobodu.

Vratili bi se u srednji vek gde je sloboda savesti bila AD AKTA.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Dosadio si i Bogu i ljudima.

Ne citas napisano.

treba u takvim situacijama obaviti abortus u ranoj fazi, sto znaci ciscenje, a ne vadjenje deteta iz stomaka.
Ti govoris ovde o ubijanju deteta! Ne ja.
Kakvo bre "ciscenje"?

Ponavljam pitanje, sto nisu silovanoj zeni u Starom Zavetu izazvali spontani pobacaj, znali su kako se to radi?

U bibliji pise "ko udari trudnu zenu pa dete umre da se pogubi" ta osoba, a ti kazes da je dozvoljeno izvrsiti pobacaj nerodjenog deteta!

Sto nisu tu zenu onda tukli u stomak ili na neki drugi nacin izazvali spontani pobacaj kako si se ti izrazio "ciscenje"? Pa znali su kako nastaje zametak i kako sledi tok trudnoce, sve su znali!

Nego, nisu to radili, zato sto je to ZIVO BICE!

Biblija kaze - "oci su tvoje videle zametak moj u utrobi majke moje" a ti kazes da "to nije zivo bice"!

Tebi je ubistvo "pojesti i svinju" jer ti bukvalno tumacis zakon ali nije greh "ubiti drugo ljudsko bice"!

Cedis komarca a gutas kamilu!

Nego si mozda ti izvrsio pobacaj sa svojom zenom, pa ovde nama drzis slovo da je to ispravno, ti si imao zenu a ne zivis vise sa njom, sve ja znam o tebi.

I nemoj ovde da pravdas nesto sto ne moze da se pravda! Stvarno mi je muka vise i odvratno je ovo sto pises, bolje se pokaj!

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Sustina, pocetak, i kraj.

Sve je u dole napisanom.

Ko bezi od licne odgovornosti za ovo, taj je u stvari ubica, a ne oni koji zive po zadatom.

Dakle, suoci se sa problemom u tvojoj crkvi, a ne bacaj kamenje na crkvu u kojoj taj problem ne postoji.

Adventisticki Hriscani odnosno Hriscanke ne dolaze u tu situaciju da vrse aborus, jer one ulaze u brak sa vernim ljudima, planiraju porodicu onako kako Bog vodi, i odgajaju je po Hriscanskim nacelima.

Abortuse vrse zene, pre bi se reklo devojke koje jos nisu ni zasle u punoletstvo zbog loseg vaspitanja i haosa u kome se drustvo nalazi, drustvo koje samo stvara atmosferu seksualnih sloboda, ranih brakova, i globalnog promiskuiteta.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Ko bezi od licne odgovornosti za ovo, taj je u stvari ubica, a ne oni koji zive po zadatom.

Ne skreci mi temu, ubica je onaj koji ubije nerodjeno dete po bibliji i tacka! Nema tu odgovornosti crkve! Ne mozes ti spreciti silovanje niti crkva moze spreciti a ne mozes spreciti ni blud pojedinaca, dolazi do bluda svakako i kod crkveno obrazovanih i kod neobrazovanih!

A o tome pricamo! O bludu i silovanju!

Dakle, ne skreci mi temu, nisam ti ja neozbiljan da mi postavljas kilometarske postove bez smisla pa da te ja pustim odgovarajuci na sve to!

Pitanje glasi:

Zasto nisu silovanoj zeni u Starom Zavetu izazivali spontani pobacaj, a znali su kako se to radi?

U bibliji pise "ko udari trudnu zenu i dete umre da se pogubi", a ti kazes da je dozvoljeno izvrsiti pobacaj nerodjenog deteta!

Ti si cak izjavio da kad bi tvoja cerka ucinila blud ili bila silovana da bi je ti "ocistio"!

Dakle, postupas suprotno bibliji i suprptno moralu!

I licno pitanje, kako ti je zena?

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Ja nikakav problem sa tim nemam, jer nisam u braku, a i kada bih bio ponasao bih se onako kako bi me Gospod vodio.

Abortusi su posledica greha i gresnog zivota.
Ako toga nema u Adventizmu, onda ne bi trebalo da bude ni u jednoj drugoj crkvi.

Dakle, vasa crkva je odgovorna za to, a ne Adventisticka.

Pozdrav!

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Tolika čuda a slaba djela, znači da su ta čuda od demona.

Čudo u manastiru Krka: Proplakala ikona u pravoslavnoj svetinji u Hrvatskoj
Pravoslavni vernici su pod velikim utiskom posle čuda koje se dogodilo u manastiru Krka, nedaleko od Kistanja u Hrvatskoj. U jednom trenutku, kako kažu, ikona je zaplakala, što nikog ko se našao na licu mesta nije ostavilo ravnodušnim.

Dalmatinski vladika Nikodim prisustvovao je današnjoj liturgiji u Hramu Ćirila i Metodija, a vernicima je saopštio šta se pre nekoliko dana dogodilo u obližnjem manastiru.

- Pre nekoliko dana u manastiru Krka proplakala je ikona svetog Arhangela Mihajla koja stoji na samom ulazu crkve - istakao je vladika.

Obavešten je i patrijarh Irinej koji je istakao da je to što se dogodilo u pomenutom pravoslavnom manastiru - čudo.

Na video snimku se vidi kako se kapljice slivaju niz ikonu, što su zabeležili i vernici koj su prisustvovali liturgiji.

(Telegraf.rs

Učlanjen(a)
18.02.2014
Poruka
1.805
ČUDA OD SOTONE
=================================

MATEJ 24,24
Ustat će, doista, LAŽNI KRISTI I LAŽNI PROROCI
i iznijeti ZNAMENJA velika i ČUDESA da,
bude li moguće, zavedu i izabrane.

MARKO 13,22