Član
- Učlanjen(a)
- 28.03.2013
- Poruka
- 13.330
Opterećenost nečijom ličnošću nikada nije dobra ti si opterećen sa mnom
Bas me briga za tebe, suvise sebe vrednujes. Ukazujem na licnost jer ti neprestano ukazujes na moju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Opterećenost nečijom ličnošću nikada nije dobra ti si opterećen sa mnom
Bas me briga za tebe, suvise sebe vrednujes.
Ukazujem na licnost jer ti neprestano ukazujes na moju.
Mozes Laodikeja da proglasavas sta god hoces, ja niti sam bezobrazan niti mi je zelja da vas vijam po forumu, niti me je briga sta pisete, vec mi je krivo sto ucite lazi druge ljude. Ja sam izneo istinu.
Pa bezobrazan sam jer vam smeta sto pisem. Kad vi napadate pravoslavlje to je u redu, a kad ja napadnem adventizam pa ukazem da je i tamo isto stanje, onda sam bezobrazan.Rekao sam BEZOBZIRAN, ne BEZOBRAZAN, mada nije ni to daleko.
Kad vi napadate pravoslavlje to je u redu, a kad ja napadnem adventizam pa ukazem da je i tamo isto stanje, onda sam bezobrazan.
Pa bezobrazan sam jer vam smeta sto pisem. Kad vi napadate pravoslavlje to je u redu, a kad ja napadnem adventizam pa ukazem da je i tamo isto stanje, onda sam bezobrazan.
A ti ko da ne vidis da ja ne bi ni pisao to, da nije vasih bezobzirnih napada..
Baš nas briga što si od PC napravio idola.
Laodik. mi je rekao da ne napadam PC, baš me briga za to, iz te crkve su i izašle neistine koje iznosiš. Taman i ispunjavaš onaj stih "Crkva Gospodnja ovo je" jer vi i slavite pravioslavlje i naciju, a trebali bi Boga.
Ja nisam pisao takve gadosti i pripisivanja prema meni koja ti cinis.
Drzis stranu Tripu, jesi podrzavao.