Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Aj nemoj se lazemo, kad su plavuse uvek bile atraktivnije i fizioloski i socioloski i svakako drugacije. A ako cemo one intelektualne zajebancije da potezemo, tu su na gubitku naravno.
Prvobitno napisala Barbie
da ko sebi da nick imaginarnog animiranog junaka, je...recimo los u krevetu...
Prvobitno napisala Barbie
Odlucila sam se da budem plavusa zato sto mislim da mi bolje stoji svetlija nijansa, jer ublazuje crte lica i u odnosu na tamniju boju, meni vise pristaje...
Ne, nije mi bila namera...samo sam htela da napravim paralelu koliko je glupo razmisljati na takav nacin...i koliko moze biti uvredljivo za nekoga ko je predstavnik nevcega sto je negativno okarakterisano...a pritom za tako nesto nema ni najmanje osnove...UUh... nisko
Hvalasmile3Dobro ti stoji def
Ako je zena lepa i ako je svesna toga, a pritom pametna da zna kako i u kojoj meri da to koristi i naravno dovoljno samosvesna i karakterna da to ne zloupotrebljava...onda u svojim rukama ima razorno i mocno oruzje...:angel:Mislim to su iste osobe plavuse-brinete, samo sada (farbane) sa vecim osecajem vizuelne vrednosti kod sebe. A kada pocnes da tripujes da si lep, onda pravis kompromis u odnosu na nesto drugo. Drugim recima - kod policajca ne moras da se vise trudis zvakom vec samo pojavom i treperenjem okica, jel? Naravno to nije pravilo vec eksperiment kojim se trenutna plavuse sluzi, i koji joj se svidja. Postoje i osobe koje su toliko postale atraktivne da su promenile percepciju u svojoj glavi i da ne ukljucuju mozak bas zbog toga.
Daleko bilo:yea::dance: Ali znas kako, na neke stvari jednostavno moras da odgovoris i kazes svoje misljenje...pa nek ide zivot...:blum3:..a zamisli slucajnost, ja sam sociolog...:boast:Nemoj molim te nista licno da shvatis, plavuse su socioloski fenomen.
Ma to sam lupila, kako bih najbolje docarala koliko stereotipi mogu biti nebulozni, a s obzirom da jedina sigurna karta na koju mozes igrati je muska sujeta, odatle to moje poredjenje....smile3Ne moras da se prepoznajes u nekoj prici, kao sto se ni ja ne prepoznajem u onoj - los u krevetu - izabrao takav nick. Vec sam malo pisao kako sam dosao do svog nicka.