Član
- Učlanjen(a)
- 28.03.2013
- Poruka
- 13.330
Kao sto rekoh:Pa ko je rekao da je neko nečist nekim činom, čin je dokaz nečistog stanja srca.
Stihovi koje sam dao ne dokazuju da je svinja čista.
Jadni vi, ponadali se evo Petru vizija za hranu, a ono vizija za neznabošce.
Nije Bog Isus došao da očisti svinje, nego ljude od grijeha.
NE JEDITE SVINJE!
Demon kada izadje trazi da udje u svinje. Zato ovaj stalno i pominje svinje, jer je demonizovan! Ako mu pojedemo sve svinje, nece imati gde da izadje!
Tripo.
Jedan paradoks u koji veruju oni koji tvrde da je Hristos promenio kriterijume spasenja u odnosu od starog u novom zavetu, svojim stavovima upravo tvrde - da Hristos nije došao da spasi čoveka i da ga očisti od greha, već da je došao da očisti greh kako bi ga čovek činio a da ne bude kriv pred Bogom.
To po njima znači bukvalno - da je Bog došao da spasi greh a ne čoveka od greha, jer je navodno sve što je bilo greh u starom zavetu, on transformisao u pravdu, i kao spasonosno.
To bi značilo - da su se Bog i đavo udružili u saradnji, i Bog priznao da je đavo u pravu, i da je njegovo navođenje čoveka na greh u starom zavetu bilo ispravno.
Oni su tako ucrnili Boga, da ga ne može oprati ni najefikasniji izbeljivač.
Predstavili su ga kao onoga koji iznosi neistine, koji je kontradiktoran samome sebi, bezprincipijalnog koji menja kriterijume spasenja po svojoj volji ne poštujući sam svoju reč koju je ranije otkrio, koji pravi kompromise sa samim sotonom, itd, itd..
Svašta ljudi mogu da izmisle, i to je za rubriku iz politikonog zabavnika "verovali ili ne"
Boze mili sta ti pricas, ni sam ne znas sta si rekao i protiv koga si rekao!