Covid 19 i Bog

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Nije odlično, jer umereno korišćenje i dalje služi za najosnovnije potrebe ljudi...ali treba svakako ići na alternativu. Jer kad tad nestaće, no ovim tempom veoma brzo, a većina ljudi neće imati druge načine osim da se posmrzavaju.
Kao prvo, ljudi su ziveli bez uglja i nafte vekovima. Mi dva do tri veka koristimo ove resurse, tako da oni nisu potrebni.

Drugo, kako da se smrzavaju ako zime vise ne bude?

A ako se i budu smrzavali, smrzavace se zbog satanista koji su onemogucili svaki alternativni izvor energije, a resurse su sebicno iskoristili tako da naude svima i svojoj okolini.

Bog nece zaboraviti svoje izabrane. A grejanje je moguce i na solarnu energiju, zamrzivac radi na solarni pogon, TV, sporet i ostalo. Stavis nekoliko solarnih ploca i resio si problem. Nije tacno da je ljudima potreban ugalj nafta i sta ti ja znam, to su price globalista (satanista)..

Kao drugo, nije samo to problem...nestankom nafte i uglja u zemlji ruši se dotadašnja ravnoteža u zemljinoj kori što će proizvesti druge posledice.
Ma sta pricas :) Nafta i ugalj su posledica raspadanja mrtvih i uginulih zivotinja i biljaka. Nikakva ravnoteza se ne rusi!

Kao treće već rekoh Bil Gejts i drugi koji se bave ovim samo govore kako jeste realno stanje stvari. I nude rešenja..
Taj Gates spada u grupu milionera, ljudi koji su vekovima u nazad "prodali dusu djavolu" za novac. On je potomak starih porodica, ima veze sa Rotsildima i carskom krunom, rodjak je birtanskoj kraljici! On nije slucajno tu..

Oni su svi povezani krvnim srodstvom! A ti mozes pricati kako su to "teorije zavere", ali ovo su proverljive stvari!

Takav covek ili njemu slicni ce da te spasavaju? Jovane, nemoj me zasmejavati!

Njima nije stalo do tebe, njima je cilj da odrze postojeci poredak, da obezbede jos mnogo vekova blagostanja za svoje porodice, a posto su se primakli kraju i resusrsi se trose (priblizava se i Hristov drugi dolazak), sada moraju da predju na nesto novo i naravno to da naplate! Zato su pokupovali svu obradivu zemlju da niko drugi ne moze da sadi, zato trovanje iz vazduha da uniste preostalu zemlju koja nije njihova, zato promovisu GMO, i zato vestacko meso (Bill Gates je najveci pobornik vestackog mesa), zato prica da meso prenosi bolesti, zato porezi na zemlju i granice da ljudi ne bi mogli da se slobodno krecu i obradjuju istu, zato trovanje iz vazduha da bi ljudi zavisili od njihovog GMO semena posebno prilagodjenog novim uslovima, zato vakcine ratovi i bolesti da smanje ljudsku populaciju i zaustave ubrzano radjanje (jer Bog zna koliko izabranih treba da se rodi pre kraja) - tako kupuju sebi vreme jer cim pobiju znacajan broj ljudi dobili su na vremenu, zato transhumanizam LGBT, vestacke materice i sve ostale gadosti, jer tako onemogucavaju Bozji plan radjanja i reprodukcije, zato podzemni gradovi u koje ce se sakriti kada Bog ponovo dodje, zato mali zeleni u tim rupama, zato prica o "svetom gralu", "svetoj krvi" - koji je u stvari "njihova krvna loza"!

...ali ovo nije samo razmišljanje Bila Gejtsa već svih umnih ljudi koji se bave ekologikom. Ti ćeš zbog Gejtsa da negiraš ono što i ostali ekolozi govore? Ne gledaj od koga dolazi nego je li istina.
Ma kakav Gates? Nije on jedini, svi oni su povezani, veze ih krvno srodstvo. Krvna grupa im je razlicita od ogromne vecine ljudi, imaju negativan tip krvne grupe, i zato ne mogu da se mesaju sa obicnim narodom, jer desava se da zena ne moze da rodi od njih. Kraljevi vekovima odrzavaju taj tip krvne grupe medju sobom i nisu se nikada zenili sa zenama iz obicnog naroda. To je zabranjeno, nego se samo zene izmedju sebe! Svi oni su obelezni mracanom prosloscu njihovih porodica! A ti ne mozes biti deo te grupe ako nisi njihov! Ne postaje se milijarder tek tako! Moras prodati dusu djavolu, ili ti deda, pradeda, mora biti njihov rod!

Kazem, ne baratas informacijama. Ali glavno da to nazivas "teorijama"!

A sama logika nam govori da je istina da su Zemlja, voda i vazduh zagađeni, i da zemlja ne može da proizvede više hrane za toliki broj ljudi.
A ko je zagadio zemlju, vodu i vazduh..? Ko je pobio milione zivotinja, ko je posekao milione hektara suma? I sad ce taj neko da ti ponudi resenje kao sto nudi Bill Gates - "postavice ogledalo ispred sunca, tako da odbija sunceve zrake" da bi na taj nacin zaustavio globalno zagrevanje?

Pa ludost! Majmunisanje ljudi, upiranje prsta u lice Bogu!

Alarm je odavno upaljen ali ljudi ne vide.
Upalio se alarm, ali njima! Zato malo malo.. pa moraju da smanjuju populaciju i "resetuju" zemlju, da bi zaustavili vreme!

Pise da ce - "Pomisljati da promene vremena i zakone.."

Ali ubice njih Bog! Jer napisano je da ce "Bog ubiti one koji zemlju unistavaju" tj. njih!

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Trenutno stanje u svetu lista
covid19
Od tih 142 miliona umro je jedva 2-3 miliona, i to je pitanje da li su umrli od samog kovida!

Sta mislite da li Isus Hrist trazi od svojih sledbenika da postuju sve mere drzavnih institucija ,a koje nisu protiv Bozjih?
Upravo Hristos ne ocekuje da postujes nista sto drzava od tebe zahteva a sto se kosi sa Bozanskim zakonima, a ovo sto oni namecu se tome suprotstavlja!

Cak ni porez nije neophodno davati vlastima, Hristos je ono za porez rekao jevrejima, koji su sticajem okolnosti zbog svojih greha pali u ropstvo rimljana, i njima je rekao da ne pruzaju otpor nego da "daju carevo caru a Bozje Bogu", sto se pogresno tumaci da se to odnosi na nas! To sa nama nema nikakve veze! Porez na zemlju i imovinu kao namet, je nepravedna stavka! I jevreji su je smatrali nepravednom, zato su ga i pitali! Ne mozes ti naplatiti nesto cega nisi vlasnik, a oni nisu vlasnici planete zemlje, samo Bog je vlasnik! A po prirodnom pravu, zemlja pripada svima - svakom coveku! Danas u hrvatskoj na hiljade ljudi ne placa porez na imovinu, jer zakonski nisu obavezni. Postoji pravni nacin da se to izbegne! A ljudi ne shvataju da je porez "dobrovoljan", i da je "vlast sluga naroda" a ne "narod sluga vlasti"! Znaci ne mogu oni nista da nametnu i zahtevaju sa cime se ti ne slazes, jer si ti njih birao a ne oni tebe!

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ma sta pricas :) Nafta i ugalj su posledica raspadanja mrtvih i uginulih zivotinja i biljaka. Nikakva ravnoteza se ne rusi!

Nafta i ugalj..pre svega nafta je posledica naglog zatrpavanja fosila od pre potopa. Ta nafta u dubinama zemlje služi i za amortizaciju sudara tektonskih ploča..kao što vidiš zemljotresi počinju sve češće i češće da se dešavaju...to je posledica toga...

Kao prvo, ljudi su ziveli bez uglja i nafte vekovima

Da ali tada je na zemlji bilo oko 500 miliona...seti se: "а око 1000. године Нове ере, 275 милиона. Милијардити човек је рођен око 1800-е" https://sr.wikipedia.org/sr-ec/Становништво

Dakle, nije isto sa stotinu miliona i nije isto sa 8 milijardi...

Drugo, kako da se smrzavaju ako zime vise ne bude?

Nije rečeno da neće biti zime..već se temperatura u globalu povećava..evo ako mi ne verujueš vidi podatke svetske meteorologije...tako je u prethodnih par godina zabeležen rekord u prosečnoj temperaturi.

Drugo, nije samo temperatura već i zagađenje vazduha zbog ugljen-dioksida. Zagađenje vazduha dovodi do pojave respiratornih oboljenja i virusa, trovanja krvi i organizma..a to je upravo ono šti danas jeste prisutno.

Kao treće..ako se poremeti protok "golfske struje"...jako bitnog elementa u održavanju normalne temperature na području SAD i Evrope onda može doći do ješ veće katastrofe..u vidu zahlađenja ili ledenog doba..paradoksalno zvuči ali globalno zagrevanje može proizvesti i ledeno doba...ako te zanima objasniću. Globalno zagrevanje utiče na poremećaj golfske struje. Već ga je bilo tokom 1970-tih i 1990-te...

A ako se i budu smrzavali, smrzavace se zbog satanista koji su onemogucili svaki alternativni izvor energije, a resurse su sebicno iskoristili tako da naude svima i svojoj okolini.

Ako dođe do globalnog zagrevanja i naglog obrta na ledeno doba a resursi uglja i nafte nestanu prema projekciji do 2035..ništa se dobro ne piše stanovništu..a ne zaboravimo i ugljen-dioksid...to nema veze sa velikima i moćnima..svima će biti isto.

Bog nece zaboraviti svoje izabrane.

To je tačno. Samo Bg će na kraju i učiniti kraj i spasti zemlju od pogubljenja.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Nafta i ugalj..pre svega nafta je posledica naglog zatrpavanja fosila od pre potopa. Ta nafta u dubinama zemlje služi i za amortizaciju sudara tektonskih ploča..kao što vidiš zemljotresi počinju sve češće i češće da se dešavaju...to je posledica toga...
Kako moze nafta da sluzi za amortizaciju kad to nije njena svrha? Nje ne bi ni bilo da nije bilo naglog zatrpavanja fosila, odnosno potopa! Znaci priklanjas se evolucionistima!

Da ali tada je na zemlji bilo oko 500 miliona...seti se: "а око 1000. године Нове ере, 275 милиона. Милијардити човек је рођен око 1800-е" https://sr.wikipedia.org/sr-ec/Становништво

Dakle, nije isto sa stotinu miliona i nije isto sa 8 milijardi...
Kakva ti je to logika? Ako je 275 miliona ljudi moglo da zivi bez nafte, onda moze i 8 milijardi! Pogotovo danas, kada nafta i ugalj nisu ni potrebni pored alternativnih izvora solarne energije!

A pored toga, neprestano izbacujes Boga iz racunice kao da on ne postoji i ne moze da resi problem, pa problem treba da resavaju satanisti!

Nije rečeno da neće biti zime..već se temperatura u globalu povećava..evo ako mi ne verujueš vidi podatke svetske meteorologije...tako je u prethodnih par godina zabeležen rekord u prosečnoj temperaturi.
To znaci da nece biti hladne zime, bice relativno blage, a samim tim i potreba za grejanjem je smanjena! Ja sam kupio cizme misleci da ce mi trebati, a nisam ih obukao 2 godine! Znaci ako ti neko prodaje pricu da ljudi "nece imati cime da se greju", taj te pravi budalom.

Drugo, nije samo temperatura već i zagađenje vazduha zbog ugljen-dioksida. Zagađenje vazduha dovodi do pojave respiratornih oboljenja i virusa, trovanja krvi i organiz
:) Pa bas to njima i ide u prilog, da te otruju! Tako smanjuju natalitet. Bolesnom coveku nije do razmnozavanja..

Eto i sam dokazujes da ovo ne mora biti virus, vec posledica zagadjenja ili neceg treceg! Pamtimo maglu pre toga po celoj evropi!

Kao treće..ako se poremeti protok "golfske struje"...jako bitnog elementa u održavanju normalne temperature na području SAD i Evrope onda može doći do ješ veće katastrofe..u vidu zahlađenja ili ledenog doba..paradoksalno zvuči ali globalno zagrevanje može proizvesti i ledeno doba...ako te zanima objasniću. Globalno zagrevanje utiče na poremećaj golfske struje. Već ga je bilo tokom 1970-tih i 1990-te...
To su nepotvrdjene teorije, ali opet kazem, covecanstvo nije u opasnosti i niko ne treba da ga "spasava", pogotovo ne satanisti! Ako za 50 godina nestane nafte i uglja, tim bolje, problem je resen!

Zasto neprestano trazis spas od satanista?

Ako dođe do globalnog zagrevanja i naglog obrta na ledeno doba a resursi uglja i nafte nestanu prema projekciji do 2035..ništa se dobro ne piše stanovništu..a ne zaboravimo i ugljen-dioksid...to nema veze sa velikima i moćnima..svima će biti isto.
Itekako ima veze sa "velikima i mocnima" jer oni su planski trovali zemlju i truju nas svo vreme! Oni nas iskoriscavaju, i nismo im bitni ni mi ni priroda! Oni su satanisti. Kad uniste prirodu i ljude, Bog tu vise nema sta da trazi. Tako bar oni veruju i zato to rade! Modifikovana zemlja, prepuna polu ljudi - bogova - robota Bogu ne treba!

Ti im dodjes kao jeftina radna snaga, svo vreme te iskoriscavaju, a kada se uvedu roboti, ti im vise neces biti potreban! Njima je jeftiniji robot za odrzavanje i ne placaju ga za rad! Zato se i transhumanizam polako uvodi, vestacke materice, ljudi ce postati spoj tehnologije i biologije, i nece raditi! A to je jos jedan razlog zasto se mora smanjiti njihova brojnost. Posto nece raditi, novac vise nece igrati nikakvu ulogu, platu ce dobijati samo poslusni, pa cip zaista izgleda kao dobro resenje. To je drustvo ka kome se stremi!

Druga stvar, rekao sam, moze se desiti i ledeno doba, nikakav problem, jer postoje alternativni izvori energije, covecanstvo ce preziveti! A to njihovo spasavanje je poslednje sto nam treba, u stvari tu se i ne radi o "spasavanju", vec o sprovodjenju plana, jer oni su ovu situaciju i planirali i sproveli da bi je resili uz pomoc tehnologije, koju ce onda pogurati i stvoriti novo drustvo!

U tom drustvu nece biti mesta za neposlusne, i za one koji zele ziveti u skladu sa prirodom kako Bog nalaze!

To je tačno. Samo Bg će na kraju i učiniti kraj i spasti zemlju od pogubljenja.
Ali ti hvalis Bilija i njegove drugare da "zele da nas spasu"? Ako neko ima razum shvatice da isti svo vreme menjaju oblicje ove planete! Takvi nikome ne zele dobro! Dokaza za to mali milion!

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Kako moze nafta da sluzi za amortizaciju kad to nije njena svrha? Nje ne bi ni bilo da nije bilo naglog zatrpavanja fosila, odnosno potopa! Znaci priklanjas se evolucionistima!

Ona je služila i služi u ovom svetu u posle Potopa. Pre Potopa je bila voda koja je bila u zemlji amotrizer. Sada kada nema vode nafta je u zadnjih 4500 godina to bila. Kako se ona vadi nestaje amortizer i zato su zemljotresi učestaliji i razorniji. To se vidi.

Učlanjen(a)
13.12.2020
Poruka
155
Kada je Hrvatska ušla u prokletu EU ta ista je odmah. 1. Zabranila svinjokolju 2. Ograničila proizvodnju mlijeka 3. Ograničila proizvodnju vina itd da dalje ne nabrajam. Slavonija je upravo uništena zahvaljujući toj EU. Sve što sad pričaju da nema hrane pada u vodu jer su oni krivci što seljak nema svoju hranu nego mora ići u bogataške super markete koji proizvode nekvalitetnu i GMO hranu. Korona ima za cilj da se malo bogati zajebaju sa siromašnima i da se smiju iza leđa nepismenog puka. Jer što je više narod glup njima je bolje i lakše vladati sa istima. Svaki seljak a njih je najviše može sebi da proizvede na dva dunuma zemlje za četveročlanu obitelj hrane za cijelu godinu uz to uzgoji svinju ovčicu i jednu kravicu i može živjeti kako je i vjekovima živio. Prva stvar s kojom su nas napravili glupima je ta da moramo po danju voziti upaljenih svjetala a sad će nas obilježavati na cjepljene i necjepljene kao židove sa Davidovom zvjezdom. Tko ju je nosio nije dobro prošao pa tako mislim tko se cjepi da neće dobro proć. Ovo je podhvat sotonista kojima smo mi samo igračke. Moramo se oduprjeti jer nećemo znati gdje je drgi Holokaust.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
U svaku zajednicu kada uđeš trebaš poštivati njena prava. Ne možeš ti nametnuti svoja prava ako je zajednica u koju si ušao jača od tebe.

No, ni EU niti bilo ko drugi može tebe naterati da budeš neveran svojim načelima koja smatraš ispravnim. Nemojte se zavaravati da neka zajednica može uticati na pozitivan ili negativan odnos prema Tvorcu. To odlučuješ samo ti i niko drugi. Samo ljudi koji nemaju pouzdanje u Boga smatraju da će ih EU ili neka druga politička sila naterati na nešto, posebno kada se radi o savesti i odnosu prema Bogu.

Našim narodima za siromaštvo i inferiornost nisu krive ni EU ni NATO..niti Rusija niti Kina..nego mi sami.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ovo je isto kao da kažeš da sunce nema nikakve veze sa danima i noćima. Ti iz dana u dan sve manje znaš. Kao da ti se znanje topi.

Ja sam siguran da je tako. Meni moj drugar se žali stalno..ista priča u Srbiji kao i u Hrvatskoj i drugde..jao znaš EU hoće naše seljake da uništi. Znaš...oni nam ne daju da se razvijamo. Jel? Kažem ja njemu? A mi sami tj. naši seljaci na mogu da se bolje organizuju? A ko ih sprečava? Dražava takođe naša nije u EU..pa ko je sprečava da ih organizuje a da EU ne može tek tako da im nameće nešto? Nego neznanje je u pitajnu..naše neznanje

Međutim, pre par godina kad su pitali dvojicu političara u Srbiji..konkretno Ivicu Dačića, ministra policije tada i Dragana Markovića Palmu..pa dobro zašto mi ne možemo da prekopiramo zakone razvijenih zemalja kada su im doneli prosperitet..Dačić kaže..a pa nismo mi Holandija ili Švedska. Mi smo Srbija. Ok...voliš više svoje neznanje nego nešto korisno samo zato što je od drugoga. Itd...

Dakle, ko je kriv? Da, mi sami. Ne EU ne NATO ne SAD.

E tako je taj naš mentalitet i u drugim stvarima kočničar progresa.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
konkretno Ivicu Dačića, ministra policije tada i Dragana Markovića Palmu..pa dobro zašto mi ne možemo da prekopiramo zakone razvijenih zemalja kada su im doneli prosperitet..Dačić kaže..a pa nismo mi Holandija ili Švedska. Mi smo Srbija. Ok...voliš više svoje neznanje nego nešto korisno samo zato što je od drugoga. Itd...

Zaista treba biti idiot, pa misliti - prekopiram švedske zakone, evo Švedske. Prekopiram Njemačke zakone, evo Njemačke. Auuuuu. Jovane, nisi ti nešto ni u ovom području - gospodarsko političkom. A da se ti brate ideš skijati. Ako ne ide ni skijanje, sjedneš u tepsiju i niz brdo. :) Ne sada, čekaj da snijeg padne.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag