Covid 19 i Bog

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Znači da misliš da je vakcina od juče. Ne vidiš dalje od jučerašnjeg dana. Treba malo dalje gledati.

Od juce? Pa ti ne znas ni sta je danas, a kamo li sta je bilo juce.. Ko da je neko s marsa pao ne zna sta su vakcine, i kako se one primenjuju, tako pises..

Sve znamo i sve je jasno, ako se pogledaju podaci, tacno se zna da vakcine nisu uticale na nestanak bolesti.. Odnosno, to je upitno, jer su uvedene nakon nestanka ili slabljenja bolesti..

A vakcina je dobra za biznis, patent ne zastareva i traje dozivotno, dok za lek ne vazi!

Lepih su se novaca nakrali svih ovih godina!

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
1796,tj. 225. Da budemo recizni. Prva je napravljena 1796 protiv malih boginja. Tada su sveštenici neki i sumnjičavci tvrdili da će ko primi tu vakcinu postati krava ili zver. Kada se to nije dogodilo, tvrdili su, pa to nije Božija volja.

Međutim, od nekadašnjih hiljada i hiljada obolelih, sada imamo istrebljenu bolest. Desi se po neki slučaj, kada se opustimo u vakcinaciji pa se pojave mobile, ali se pojača intenzitet i sve dođe na svoje.

Ako nisi znao i Elen Vajt je primila vakcinu i njena deca, protiv boginja. Zreli ljudi razmišljaju zrelo. I razumno.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Evo da proverimo sta Jovan uci:
(odnosno ne on, nego mediji)

1) Virus je prirodan, bez obzira sto je kineska laboratorija udaljena 10 km od Vuhana to nema veze, i sto kinezi nemaju pandemiju, sto sada pominju i "klimatsko zakljicavanje", to je slucajno..

2) Za opste je dobro da svi nose maske! Mada bi jedna osoba mogla da stavi i "dve maske" i tako zastiti sebe (zastita je tada 100%), mora se nametnuti obaveza da svi nose maske! Jer taj sto nece da stavi masku, taj je lud, samoubica je!

3) Vlasti zele da spasu ljude od smrti, pa makar i na silu! Zato nas sve teraju da nosimo maske! Ako necemo da stavimo maske odrapice nas novacano! Pa bolje da crknemo i od gladi, nego od virusa!

4) Prisiljavaju nas da se vakcinisemo za nase dobro! Ako necemo a obolimo, oni ce nas ipak izleciti! Samo sto ce nam tada uskratiti placeno bolovanje! Od neceg se mora umreti, bilo od gladi ili virusa!

5) Opasno je sirenje dezinformacija i laznih vesti! Ne smemo da pricamo kako je vakcina "nesigurna"! Jer time dovodimo u opasnost i druge.. A kada dodjemo na vakcinaciju, poturice nam papir u kojem stoji da "vakcinu primamo na sopstvenu odgovornost"!

6) Za nase je dobro sto su povukli lekove iz apoteka. Jer narod je toliko lud da ce uzeti i "lek za stoku" da njime leci Covid!

7) Jedino vakcinisani smeju da idu na koncerte. Nevakcinisane treba kazniti jer su bezobrazni i neposlusni! Treba ih nauciti lekciji!

8) Premda vakcinisani nece umreti od Covida, dobice samo slabiju prehladu, nevakcinisani su opasna pretnja po njih, zato moraju biti uklonjeni iz kafana i barova! Bez obzira sto "vakcinisani" mogu da zaraze i "jedni druge"..

9) Od javnog je interesa da vakcinisani nastave nositi maske, jer mogu da zaraze nevakcinisane! Premda su ovi ionako "samoubice" (nece ni maske ni vakcinu), pokazimo im ljubav..

Molim vas, koliko treba biti malouman pa ovo citati i gutati!? Ovo je vredjanje inteligencije!

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Je onima koji inteligencije imaju. Onima koji iz prsta isisavaju, ovo gore baš je 'kul'.

Ma da..baš čudno kako Rimljani nisu imali migove i avakse...pa kada nisu oni nemoramo ni mi. Takođe nisu putovali avionima, nisu imali automobile i autobuse..pa nemoramo ni mi.

Vrlo bistro razmišljaš..poređenja su ti veoma vrlo pristojna

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Ma da..baš čudno kako Rimljani nisu imali migove i avakse...pa kada nisu oni nemoramo ni mi. Takođe nisu putovali avionima, nisu imali automobile i autobuse..pa nemoramo ni mi.

Nije ovo moje razmišljanje, ovo je tvoje "isisavanje iz prsta".

P.S. Imaš li ti mozak?

Korona fašizam – Na austrijskim kupalištima necijepljeni se kupaju – sa psima!

Gradsko kupalište Klagenfurt je najveće kupalište na jezeru Wörthersee. Oko jezera postoji još kupališta, i rečeno mi je da svi zahtijevaju Covid-certifikat. A izvan ograđenih kupališta, kupanje je u pravilu zabranjeno. Što de-facto znači da se necijepljene osobe nemaju gdje kupati. Ali ipak nije baš tako, pronašli smo mjesto za nas.

Naime odmah sa strane glavnog kupališta nalazi se jedna mala, neuredna, i prilično blatnjava plažica, koja se koristi kao kupalište za pse. Eto dragi moji, tu se kupaju necijepljeni – zajedno sa psima! I da ne bi mislili da vas lažem ili da preuveličavam, snimio sam kratki video na kojem možete vidjeti kako to izgleda:

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
A što rimljani nisu imali migove ili atomsku bombu.

Eto, tako ti je naivno pitanje.

U ala ti je odgovor? Pa ovde se radi o prirodnom imunitetu koji je Bog dao coveku! Taj prirodni imunitet je sposoban da pobedi svaku bolest! Covek ili zivotinja u prirodi ne umire od bolesti, vec od starosti!

Prosto covek nije konstruisan tako da bude bolestan, vec da uziva u zdravlju dok smrt nailazi kao posledica starenja!

Da li je ijedan starozavetni patrijarh umro od bolesti? Nadji mi to? Nije!

Prema tome, sva ova prica o neophodnosti vakcine, lekova, doktora i pomagala je prica savremenog coveka, kojem je imunitet narusen upravo zivotom u urbanim sredinama, bez svezeg vaduha, sunca i zdrave hrane!

Zivotinju kada dovedes u grad, ona oboljeva, jer jede hranu koju joj covek daje, nedovoljno se krece, nema sunceve svetlosti a u prirodi se to ne desava! (odnosno jako retko se desava).

Ti treba dobro da se obrazujes jel nista ne znas..

Ti hoces da kazes da nama treba avion, automobil, mobilni telefon i internet? Pa to je zlo zla! Em zagadjuje okolinu, em nicemu ne sluzi osim sto stvara zavisnost, ugrozava covekovo zdravlje i cini ga nesposobnim za kretanje, snalazljivost i normalan zivot!

Budi Bog s nama!

Da te sutra neko baci u divljinu ti ne bi znao kako da se snadjes i prezivis! Hoces li guglati da vidis koju biljku smes pojesti, kako da upalis vatru u slicno?

Isto tako i zivotinju koja je odrasla u gradu ti ako bacis u divljinu ona crkne!

Jos veci idiotizam je verovati kako su ti ljudi bili glupi samo zato sto nisu imali tehnologuju! Danas znamo da su bili duplo inteligentniji nego mi, imali su veci kapacitet, dovoljan da shvati da ce im te stvari naneti stetu u buducnosti i da ce time ugroziti planetu! Zato su odlucili da zive u skladu sa prirodom i da nemaju takva tehnoloska pomagala! A da su znali za te mogucnosti dokazi postoje.. Medjutim odlucili su da ne idu tim putem!

Pisali su na kamenu, jer su ziveli jako dugo, papir bi im se istrosio jos za njihova zivota, zato su kamen koristili! I to su stampali na kamenu, nisu urezivali tekst kao sto se misli! Iako su imali i papir, on dakle nije savremen izum, ni stampa nije.. Dakle imali su tu tehnologiju!

Sve ove price su za maloumne, kako je covek u proslosti bio glup i neobrazovan bez tehnologije.. A mi smo danas jos gluplji i neobrazovaniji nego sto su oni bili! Nazalost!

Vakcina je jos veci idiotizam, jer coveku nije ni potrebna!

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag