- Učlanjen(a)
- 30.01.2016
- Poruka
- 371
rekao je da ce vakcinama smanjiti stanovnistvoUživaj u svojoj "slobodi"..rekoh..mi smo ovo već raspredali...pusti Mistery77
a ti ga i dalje voli
voleces ga i kada te satanista ubije
otkad volis Satanizam?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
rekao je da ce vakcinama smanjiti stanovnistvoUživaj u svojoj "slobodi"..rekoh..mi smo ovo već raspredali...pusti Mistery77
Uživaj u svojoj "slobodi"..rekoh..mi smo ovo već raspredali...pusti Mistery77
rekao je da ce vakcinama smanjiti stanovnistvo
Nisi ti razumeo Satanista klepo kaze da ce unistit iljude vakcinamaNije to rekao. Vidiš da nisi ni poslušala predavanje a kamo li razumela. Nego si uzela zdravo za gotovo ovo što je izneo "tip" sa poluuličarskim načinom govora "brate, brate..."
Zapitaj se koji uličari i dripci iznose recimo ovakve stvari. Deluje li ti to da su oni nadahnuti "hrišćanskim" duhom? Jako važno je i to.
Nisi ti razumeo Satanista klepo kaze da ce unistit iljude vakcinama
Samo pokazuješ da nisi predavanje ni pogledala . Hajde pogledaj pa da diskutujemo. Molim te.
Naime, u protekla 4 mjeseca samo u Americi je zabilježeno oko 4000 smrtnih slučajeva u „cijepljenih“.
Za usporedbu, u proteklih 10 godina sva druga postojeća cjepiva rezultirala su „samo“ s 1500 smrtnih slučajeva.
Akteri tužbi u EU i SAD u velikom dijelu ističu da ne postoje valjani podaci da su „cjepiva“ sigurna i navode primjere teških posljedica koje se ne žele službeno povezati s tzv. cijepljenjem.