- Učlanjen(a)
- 07.07.2014
- Poruka
- 18.400
I dalje ćemo vas proveravati i razotkrivati..vas teoretičare neistine
Druže akademiče Jovane fejkčekeru, neće to ići tako. Ti si razitkriven, k'o fejsbuk.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
I dalje ćemo vas proveravati i razotkrivati..vas teoretičare neistine
Druže akademiče Jovane fejkčekeru, neće to ići tako. Ti si razitkriven, k'o fejsbuk.
Mada i ovo do sada ako nisi shvatio kolika je zabluda u pitanju kada sam ti već 10-tak lažnih vesti razotkrio onda ne verujem da ćeš ikada shatiti kakve mraćne teorije zasutpaš.
Nisi ti razotkrio, nego ja. Ja sam razotkrio da tvoji "fejkčekeri", kakav je fejzbuk, pišaju po svojoj "istini". I tvoja budućnost jest - pišanje.
Ti si prvo pisao kao "dokazanu" činjenicu a onda ti ja pokvarim "posao" . Pokažem da je to lažna vest.
Haha...kad ti kažeš.Ti, koji se ovdje dičiš kako si "balkanski fakt-čeker", točnije "fejk-čeker", htio bi nekoga ispravljati. To je kao da se kurva nudi nekome da mu djecu čuva i poučava.
Sustina je da ti ne govoris istinu, te vakcine su NOVA TEHNOLOGIJA! Ne mozes ih nikako porediti sa klasicnim vakcinama!Suština je da ovo nije tačno. Što se tiče GMO vakcina one su već proizvođene za ebolu i hepatitis B. Upravo su takve vakcine pravljene kao adenovirusne. Kao i ove sada vektorske.
Dokaz da je vest netacna?Netačana vest. Kao hrišćnan trebaš da proveravaš. PCR testovi su pouzdani već se raspravlja o tome koliko ciklusa skrininga treba da bi se utvrdilo da li je virus "aktivan" ili nije
Leba ti, gde si ti procitao da PCR test odredjuje da li je virus "aktivan"???da bi se utvrdilo da li je virus "aktivan" ili nije.
Znaci prethodni testovi su automatski nevalidni, posto su uvedeni novi brojevi i pravila?Dakle, nove preporuke u vezi PCR teksta su na snazi
Naime PCR test nekada pokaže prisustvo virusa i neko bude pozitivan. No, iako je pozitivan on može nositi virus koji je već "mrtav" tj. u tako malo broju da ne može preneti na druge.
...
PCR sa manje ciklusa neće pokazati da je pozitivan jer je virus već inaktivan(neaktivan).
Mi sve pogresno interpretiramo, samo vi zaljubljenici u TV to ispravno razumete.Mada nešto mi se čini da ga ti pogrešno interpretiraš. No,
Aha, to je ono plavo sto izadje svaki put kad ukucas termin COVID, da te preusmeri na "tacnu informaciju" jel da?Ja akademik za provere činjenca(fack cheker)
Cime se ti ponosis? Onima koji cenzurisu internet? Tebe bolje da su zaposlili da budes njihov "fake cheker", bio bi dobar..I dalje ćemo vas proveravati i razotkrivati..vas teoretičare neistine
Znas Jovane, kad jedan majmun vidi sta radi drugi, i on to oponasa..Video si par ljudi šta su pisali ovde..kada su pročitali šta pišete vi teoretičari zavere. Ljudi se zgorzili i otišli.
Slusaj ti vlasti i njihove medije, samo ih slusaj! Kada kazu turi masku, ti je turi, kada te postroje u stroj, ti stani mirno, kada ti kazu zasuci rukav ti im daj neka te bodu, kada te posalju u rat ti idi ko ovca na klanje.. Jer ipak "trebamo mo slusati vlasti i voljenog predsednika" a pogotovo njihove lazljive medije koje su nas lazu godinama, zbog kojih smo zaratili itd..Zaokret said:
Evo sad si umesao i politiku.Da li nas je Isus podstakao da slusamo vlast i vladare ili da se bunimo protiv njih izazivajuci nerede?
Kazem, ti verujes TV-u, istom koji te godinama laze! A svom komsiji? Da li smes komsiji da predas kljuc od stana, da ti cuva stan? Garant ne smes. A ovima verujes sve, i dajes im da te bodu, kao sto stoku pelcuju tako i tebe! I kad te posalju u rat i onda ces da ih slusas, da ides kao ovca na klanje i da vices "beee beee"..Zaokret said:
Svako ima pravo na slobodan izbor,ali niko ne bi trebalo da se sluzi lazima.A lazi ima previse da bi ja mogao da ocutim.
Cuo iz Vucicevih medija?Zaokret said:
Sinofarm je javno rekao i napisao da se u njihovoj vakcini nalazi MRTAV virus covid19. ja sam cuo i procitao licno.
Nijedna vakcina ga ne sadrzi, kako su ga onda izolovali?Zaokret said:
Virus su epidemiolozi odavno i izolovali i identifikovali
Jeste, slike virusa na "karikaturama" ..Zaokret said:
Postoje cak i video zapisi i slike istoga koje su objavljene pa cak i slika virusa na karikaturama
A istina je u TV medijima, koji nas godinama lazu, koji promovisu dobar moral zadruga, parovi, veliki brat, grand, mini suknje, starlete, promiskuitet, koji lazu protiv nasih suseda, zbog kojih smo i zaratili.. Jel tako?Zaokret said:
Ja kazem jednostavno.Treba govoriti istinu i samo istinu,pa neka svako po svojoj savesti,ili slobodnoj volji hoce li primiti vakcinu ili ne,kao i nacin lecenja.
Pa ti si taj koji verujes nadrilekarima i sve prihvatas zdravo za gotovo! Sve u kriznom stabu nadrilekari, blage veze sa virusima nemaju, sve vakcinaski lobisti!Zaokret said:
Ne treba se sluziti objavama nadrilekara , Treba proveravati informacije a ne prihvatati sve zdravo za gotovo.
Hoces da se kladimo u rucak da ce na jesen opet? Naravno pod uslovom, da narod nastavi da cuti i slusa naredbe kao do sada..Zaokret said:
Pandemija postoji i polako joj se nazire kraj.
Smrtnost je 0,001%, to se ne moze zvati PANDEMIJOM, i to je jos jedna laz medija, ne postoji pandemija sa tako niskom stopom smrtnosti! To mediji opet duvaju u balon..Zaokret said:
Mnogo je onih koji su umrli od ove podle bolesti,ali da su se ljudi pridrzavali preventivnih zdravstvenih mera njihov broj bi bio daleko manji
Toliko restriktivne mere nisu neophodne! To je maltretiranje! Svaki covek moze da zastiti sebe maskom i rukavicama a ne da maltretira i komsiju da i on mora da se zatvara u skafander jer ga se plasi! Fanatizam i ludost!Zaokret said:
Preventivne zdravstvene mere sluze da se sacuva sto veci broj ljudi ,a ne da se zaraze i pomru
Zaokret said:
U bolnicama i na respiratorima se nalazi 99% ljudi koji nisu primili vakcinu,
Bas tako, "ko zna koju ce sledecu pandemiju da smisle"!Zaokret said:
Pa na osnovu ovih podataka neka svako razmisli hoce li ili nece da se vakcinise ili pridrzava preventivnih zdravstvenih
Navedi gde je sinofarm izjavio da ima izolovan virus? Ne Vucicevi mediji, BBC i slicno, nego sinofarm?Ja sam primio kinesku Sinofarm i ona sadrzi mrtav virus covid19,ali dzaba tebi to pricati kad ti to ne verujes.
Bas me zanima kako to da verujes nezvanicnim informacijama,a svim zvanicnim ne verujes?
Ja sam gore dokazao da se njihove naredbe u vezi vakcinacije (tj. primanja GMO vakcina) protive naredbama Bozjim!U Bibliji pise Vise se treba pokorravati Bogu,nego ljudima. Ljudskim vlastima cemo se pokoravati sve dotle dok se njihove zapovedi ne suprostave Bozjim.
Kako ne razumes da u timu moras imati bar jednog virusologa inace sve gubi smisao!Za svaku epidemiju ,odgovaraju EPIDEMIOLOZI.a za izucavanje Virusa su odgovorni Virusolozi,za lek farmaceuti,ali ti to ne razumes...
99, 9% zarazenih Covidom su ga prelezali u kucnim uslovima! To trebas da znas! A ne da uzimas broj od 100% hospitalizovanih i onda od toga oduzimas umrle da bi zakljucio da su 99% preminulih nevakcinisani! To je namestanje brojki namerno, samo da bi zvucalo strasnije, i to je bezobrazno!Ja se ne kladim ni u sta. Samo znam da u bolnicama lezi 99% ljudi koji nisu vakcinisani.
Hoces da kazes da broj od 0,001% ne postoji?Losa ti je matematika.Dobijao si 2 na lepu pricu. Ako ne znas % racun ,pitaj nekog matematicara
Ponavljas jedno isto bez ikakve osnove, sve same gluposti!U Bibliji pise o karantinu kao preventivnoj meri i Jevreji su je postovali,a ko ne bi slusao bio je ubijen
Izvini molim te, ali zasto taj isti medij nije preneo podatak da su od 100% zarazenih u svetu, 99% kod svoje kuce bez ikakvih problema prelezali bolest?Evo danas dr.u Batajnici je javno iznela podatak da su u bolnici u Batajnici 99% pacijenata koji nisu primili vakcinu.RTS1.Uzmi ,vrati unazad i poslusaj.
Ali mozda neki drugi TV kaze suprotno,pa me obavesti koji je ,da saznam tvoj izvor informacija
Ponovicu, ovaj put "matematicki tacno" i navesti citat iz novina, posto ti nisi imao pozitivnu iz matematike izgleda pa ne znas da racunas (P.S. bolje nabavi digitron) --->Nema tu sta da smisle ,kad se vidi da ljudi umiru ,momentalno se preduzimaju zdravstvene mere kao u svakoj civilizovanoj zemlji