Šta je novo?

Covid 19 i Bog

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
5.497
Zasto izmisljas? Zasto izvrces njegove reci?

Covek se otvoreno zalaze i lobira da se izvrsi "depopulacija sveta"!


Izvrćeš njegove reči i donosiš netačan zaključak.

Kazes "ne govori o merama" i "nikoga ne prisiljava"? Svejedno je da li on nekog prisiljava ili ne (nema on moc nikog da prisili), dovoljno je da lobira i promovise tu ideju da bi se smatrao zlocincem!


Mire, nije dovljno jer on govori o nadama i projekcijama a ne o bilo kakvim direktnim merama za preduzimanje. Drugo, on govori istinu i ima pravo da je iznese. Čak i da nije upravu...ima pravo da kaže šta smatra problemom. Ali to nije dokaz "zločinačkih namera" sam po sebi. Ulazimo u pravne aspekte ovog pitanja i sitna crevca samo zato što imaš takvu želju da ga optužiš a ne znaš kako. Mislim da je ovo zaista neumesno na koji način sve pokušavaš da mu pripišeš "zločin". Nisi upravu, jer nikoga ne prisiljava niti poziva da neko sprovede nasilno mere protiv Afrikanaca već govori šta smatra da je dobro da se dogodi. Da li će se to dogoditi ili ne on to ne zna i na koji način će se to ostavariti ne zna, već samo iznosi stav i na osnovu toga vrši projekciju stvari.

Ma nemoj da izmisljas! Navedi mi makar jedan njegov govor gde kritikuje americku vladu, gde osudjuje ameriku za ovo sto rade i sto sam gore naveo!


Pa šta misliš onih 90% smanjenja CO2, koga će najviše pogoditi :)? Pa valda one zemlje koje najviše doprinose a to su Rusija, SAD, Kina, Brazil, Indija...moj Mire.

Ma nemoj! Sad je i to izvrtanje?

Nisam ja nista izvrnuo, vi obijica zelite da smanjite populaciju na zemlji!


Navedi primer gde ja ili Bil Gejts se zalažemo za populaciju od 500 miliona:)? Gde smo to najavaili?

Drugo, u tom govoru u TED Talku, on ne govori o smanjenju polacije već upravo navodi da će ako se ove projekcije ostvare svet imati 9 milijardi ljudi do 2050 a ne manje nego sada :). Tako da nisi dobro upućen u ono što je rekao u tom jednom govoru.
 
Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
7.081
I to radite zbog nekog izmisljenog CO2, koji veze nema sa DISANJEM! Uzmi pa sadi sume i drvece, resio si tih 10%!

Prvo nije 10%, nego mnogo manje. Drugo, čitava priča oko ekologije je KULT, parareligijski kult koji s jedne strane bulazni o nekakvoj brizi za planetu, a istovremeno primorava te iste induse, crnce, i ostale koje bi da "eliminiše" da besomučno kupuju nepotrebne budalaštine., pretvarajući svoju okolinu u smetlište prepuno plastike.

O pumpanju novca u Kinu, koja sve što proizvodi, proizvodi prljavim tehnologijama iz XIX stoleća, da i ne govorim.


Izvor kiseonika su OKEANI, VODA!!! A nju su upravo ovi "dušebrižnici" zagadili svojim đubretom.

Voda je ključna. Voda. A svoje prljave šape na pijaću vodu su stavili ko?

Gramzive, Britansko - Američke korporacije.
 
Učlanjen(a)
18.01.2020
Poruka
7
E da kazem i ja nesto za dnevnik. Danas sam u crkvi (da ne konstruisete - SPC) nakon liturgije slusao razgovor desetak ljudi. Sve redom avaksi. Antivakseri. Protivnici vakcinacije. Zovite ih kako god hocete. Slusam - ne verujem. Obrazovanje istih - od osnovne skole pa do magisterijuma. Svi isto misle, verujem da su u istim chat grupama. Veruju u mikrocipovanje, menjanje strukture DNA, brain control....skidaju se sa whatsapp jer krade slike. Pri tom su svi na windows od omrznutog im bila gejca. Posto su se svi okrenuli redom meni (kao novopridoslom padobrancu) morao sam da se izjasnim : Da, ja sam za vakcinaciju. Da, jedva cekam da mi stave senzor na celo da mogu bezkontaktno vrata da otvaram i da, jedva cekam mikrochip jer ce tako da mi se poboljsa prijem petge mreze. Posle sam na svom jednorogu odjahao do ruba zemlje da bacim neko djubre. Nisam se sa njima raspravljao iako ih poznajem. Sa vama tek necu. Smatram da svako ima pravo na slobodno promisljanje osim u slucajevima kada se time ugrozava zivot drugog. Fala vi dje culi i ne culi. Pis bradrz.
 
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
5.497
Ne plasim ga se nego me brine sto branis jednog Satanistu.


Pa ti ovde ni jedan citat njegov ne daješ a ovamo pričaš samouvereno da je satansta..mogu ja tebe tako da optužim da si satinista a da nigde ne navedem bilo šta što si rekla..šta misliš? :). Znači, ne treba nikoga optužiti tek tako..posebno za ovo..da je satanista.
 
Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
5.497
E da kazem i ja nesto za dnevnik. Danas sam u crkvi (da ne konstruisete - SPC) nakon liturgije slusao razgovor desetak ljudi. Sve redom avaksi. Antivakseri. Protivnici vakcinacije. Zovite ih kako god hocete. Slusam - ne verujem. Obrazovanje istih - od osnovne skole pa do magisterijuma. Svi isto misle, verujem da su u istim chat grupama. Veruju u mikrocipovanje, menjanje strukture DNA, brain control....skidaju se sa whatsapp jer krade slike. Pri tom su svi na windows od omrznutog im bila gejca.


Neznanje osnovinih stvari je to brate. Ali ponos ne da da nisu upravu. Znači formula za ovo što si naveo je: neznanje+gordost. To kada se udruži svašta možeš čuti.
 
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
5.497
Je li moguće ovo gore da objavi hrišćanan? Ne razumem! Dokle, ide ta "sloboda" izražavanja onih koji se zovu "hrišćani" i tako predstavljaju hrišćnastvo u najgorem mogućem vidu???Nevervatno. A sve u ime propagande opet smešne da su vakcine štetne i tako se dvostruko brukaju pred svetom ko što ovaj prethodnik reče šta je čuo u crkvi među vernicima kakve sve teorije podržavaju.
 
Učlanjen(a)
30.01.2016
Poruka
341
Pa ti ovde ni jedan citat njegov ne daješ a ovamo pričaš samouvereno da je satansta..mogu ja tebe tako da optužim da si satinista a da nigde ne navedem bilo šta što si rekla..šta misliš? :). Znači, ne treba nikoga optužiti tek tako..posebno za ovo..da je satanista.
Sto bi ti citirala kada svi znaj uda je on satanista
svi osim tebe
Volis satanizam ili sta?
 
Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
7.081
Sa vama tek necu. Smatram da svako ima pravo na slobodno promisljanje osim u slucajevima kada se time ugrozava zivot drugog.

Hajde ovako 1975 je moja sestra, koja je za razliku od mene rođena u 9 mesecu trudnoće, primila vakcinu protiv Morbillia (Male boginje), ja je dve godine ranije nisam primio jer sam nedonošče.

Osam godina kasnije, dakle 1981, ja dobijam Morbille i razboljevam se. Moja mlađa sestra je u istom prostoru, i ne dobija Morbille.

Poenta je da te vakcine koje su nam kao deci davane, deluju. Efikasnost im je 99,99999999999999999999 procenata.

Nije zabeležen slučaj da se neko razboleo od bolesti za koju je primio vakcinu.

U slučaju Covid -19, te efikasnosti jednostavno NEMA.


Shodno tome, opravdana je svaka sumnja u nešto što je doslovno skleptano za par meseci i uz to i ne ispunjava mininalne uslove medicinske efikasnosti.

Dakle, iako se ne želiš raspravljati, treba da znaš da te mantre o "odgovornosti" prema drugima, možeš govoriti nekome ko ne poznaje imunologiju (barem malo).

Covid -19 jednostavno nije Španska Groznica (iako mnogo liči na istu), još manje je Yersinia Pestis.

Tako da se jednostavno radi o vladavini strahom.
 
Top