Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Nisi jedini - ja sam pokusavao mesecno po jednom da 'ubacim' tu licencu, jos mi nije uspelo. Mislim da opis postupka nije OK. Ne pominju se ponudjene opcije uiz aplikacije, tamo se nudi valjda 4 ili 5 opcija, pa pogodi gde i sta da upisujes !! Voleo bih neki opis na bilo kojem drugom jeziku. Srpski je uopste za podesavanja nezgodan, jer pisac preskace kolone koje se podrazumevaju po njegovom shvatanju...Hvala..Da dobio sam link..Mada nekuzim ni dalje sto uraditi da dobijem premium licencu??Ja sam instalirao sa Google play-a i registrirao sa mojim mailom i sad mi pise da je 14 dana kao free..Nakon toga da kupim..
Aktivirajte licencu -- to je to !! Odakle mi licenca ?? Nije stigla na mail. U aplikaciji se 'duplaku' nemacki i srpski jezik . U onom tamnom polju gde bi trebao da se ubaci br. te licence -ostaje prazno ... Dakle nesto se ovde preskace OPCIJE< OPCIJE...Evo uputstva možda mao bolje napisanog (by me, original by BD)
Svako mora da napravi sopstveni račun sa stvarnom ili anonimnom e-mail adresom. Samo jednom kreirate svoj ID sa e-mailom i lozinkom za CoPilot.
Premium Evropa lic
- Morate biti konektovani na internet
- Instalirajte APK preuzet sa linka u OP-u. Pokrenite ga. Izaberite opciju kreiranja premium ID-a.
- Napravite NOVI ID sa pravom e-adresom, poželjnije je iako može i fake.
- Aktivirajte licencu. Kad završi podešavanje izađite iz aplikacije
- Sada možete da deinstalirate ovu aplikaciju i obavezno izbrišite folder sa CoPilot sadržajem sa interne memorije (ima dugačko ime...)
- zapamtite aktiviranu e-mail i lozinku
- Sada imate DOŽIVOTNU LICENCU. Sa tim e-mailom i lozinkom uvek ćete instalirati CoPilot full verziju.
A potom, jednostavno potražite CoPilot u GP prodavnici i preuzmite ga (ili iz nekog drugog izvora, nebitno).
Instalirajte
Prilikom prvog pokretanja unećete meil/pass koji ste specificirali u opisanom postupku.