- Učlanjen(a)
- 21.09.2015
- Poruka
- 1.460
Dobro, ali koliko savršen?Savršen, to piše u bibliji, i to je cilj celokupnog duhovnog života i posvećenja.
Svaka reč koja ne piše u bibliji nije biblijska.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Dobro, ali koliko savršen?Savršen, to piše u bibliji, i to je cilj celokupnog duhovnog života i posvećenja.
Svaka reč koja ne piše u bibliji nije biblijska.
Razbojnik na krstu je imao i veru i ljubav i delo.Pa i dalje čekam odgovor, kakav to čovek treba da bude?Svakome po meri vere, a Bog će uračunati svoju pravednost onome ko nije dostigao - kao razbojniku na krstu.
filozofija je jedno, a filosofija drugo i ona moze biti i Bozanska, cesto i jeste.Molim te odgovori mi na pitanje, kakav covek treba da bude?Pusti filozofije.
filozofija je jedno, a filosofija drugo
Govorite protiv mitarstava, a ista imaju veci uticaj kod vas nego u PRavoslavnom ucenju.Mi sami sebi sudimo, Bog nije sudija i onaj koji ceka da kazni oveka, On je onaj koji zeli da se covek spasi i cini sve sto je u Nejgovoj moci da mu pomogne.Nije spasenje neko uracnavanje dobrih i losih dela na kantaru ili slicno, pre svega ja u takvog Boga ne verujem.Laodikeja u NZ konkretno ima jedans tih koji odgovara na ovo moje pitanje i ja se nadam da znas o cemu govorim, kakav covek treba da bude, kakvi mi treba da budemo?Svakome po meri vere, a Bog će uračunati svoju pravednost onome ko nije dostigao - kao razbojniku na krstu.
filozofija je jedno, a filosofija drugo i ona moze biti i Bozanska, cesto i jeste.Molim te odgovori mi na pitanje, kakav covek treba da bude?
Znaci ne znas kakav treba da budes?Kakvi?
Znaci ne znas kakav treba da budes?
NE znas sta je cilj tvog zivota?
Zar ti to nije Bog otkrio usmeno ako vec ne vidis da ima u Svetom Pismu?