Chelsea F.C. ~ The Blues

Član
Učlanjen(a)
26.11.2009
Poruka
1.561
Teri potpuno razotkriven

00019938.jpg


Glavna tema engleskih medija i dalje je kapiten Engleske fudbalske reprezentacije i Čelsija, Džon Teri. Iako je pokušao da posredstvom advokata spreči da bude objavljena, priča o četvoromesečnoj seks aferi sa bivšom ženom najboljeg prijatelja i nekadašnjeg saigrača, Vejna Bridža, Vanesom Peronsel, dospela je u javnost. U današnjem izdanju News of the World, navodi se da je Vanesa zatrudnela, ali da je Teri platio abortus na jednoj privatnoj klinici, a zatim joj i "poklonio" 20 hiljada funti, "kako bi je razveselio".

U daljem tekstu, navodi se da se novinarima poverio izvor blizak francuskoj manekenki i tada rekao da je Vanesa brinula zato što Teri nije koristio zaštitu. Veoma brzo, saznala je i da je zatrudnela, ali su se i dogovorili o abortusu. Navodno, to nije bila odluka kapitena Engleske i Čelsija, već zajednička. Teri je čak napustio i trening kamp nacionalnog tima kako bi bio sa ljubavnicom, tokom intervencije. Ali pošto je zakasnio, operacija je bila i odložena, pa je posle svih ovih dešavanja, veza postala još čvršća. Engleski tabloid došao je čak i do izjave 33-godišnje Vanese koja sa Bridžom ima i trogodišnjeg sina. Navodno na poveravanje medijima, odlučila se kada je Bridž za aferu saznao preko novina.

vanesa.jpg


- Vejn me je pozvao prošle nedelje i vikao kako ga varam. Bilo je strašno. Rekao mi je neke užasne stvari. Bio je besan - rekla je Vanesa koja je zbog daljih postupaka angažovala publicistu Maksa Kliforda. Ali je on sve odbio da komentariše, kao i portparol Čelsija.

U tekstu se dalje objašnjava i pozadina celog slučaja koji je doveo do katastrofalnih potresa u engleskoj reprezentaciji jer je selektor Fabio Kapelo besan. Sve je počelo kada je Bridž prešao u Mančester siti i već tada je Teri počeo da se iskrada i tajno se viđa sa Peronselovom, mada je sa njom već flertovao dok su dva fudbalera bila saigrači u Čelsiju. Kada je ovaj i konačno prešao u Siti, par se razišao, pa je to Teriju ostavilo slobodan prostor.

- Počelo je kao prijateljstvo, u januaru, ali je već u septembru postalo znatno ozbiljnije. Obično su se viđali, jednom ili dva puta sedmično, kada se on vraćao sa treninga. Često je imao izgovor za suprugu Toni, da se ekipa sa gostovanja vraća dva tri sata kasnije, od stvarnog vremena. Bio je veoma pažljiv tokom poseta. Na primer, kada se parkirao u dvorištu, svoj Bentli je parkirao iza njenog Rejndž Rovera. Problem je bio što je on poznat, pa su se uglavnom viđali u njenoj kući, a ne na javnim mestima. Znao je i da se poigra sa njenim sinom, a zatim ode kući kod supruge Toni i blizanaca Džordžija i Samer. Mislio je da je njegova tajna sigurna - rekao je drugi izvor navodeći da su se upoznali još u junu 2007. godine. Kao i da je tada bilo "neke hemije".

U završnici teksta se navodi da je Teri, prošle sedmice predosetio da se nešto sprema, pa je razgovarao sa advokatima kako bi sprečio da se tekst objavi. Na osnovu zakona Evropske unije, tražio je da se poštuje privatnost privatnog života porodice, što je prvobitno i prihvaćeno. Ali kasnije je Visoki sud zabranu objavljivanja teksta ukinuo, jer je smatrano da Teri više vodi računa o finansijskoj šteti koju će pretrpeti nego o ugledu. Kapiten "Gordog Albiona" i "plavaca" i dalje tvrdi da je nevin, ali mu očigledno niko ne veruje.

A kako će se to odraziti na igre u timu i reprezentaciji, pet meseci pre početka Mundijala ostaje da se vidi. Očekuje se i reakcija supruge Toni sa kojom je očigledno glumio srećan brak.

Jadan Teri...uvek on mora da bude zrtva engleskih medija..
 
Učlanjen(a)
26.10.2009
Poruka
646
Koliki se skandal napravio kao da je zenu prevario sa zivotinjom a ne sa ovako lepom zenom.
 
Član
Učlanjen(a)
13.02.2009
Poruka
1.014
Svejedno, prevario je i to sa bivšom ženom klupskog druga. Debil!

A još ima i decu.
 
Učlanjen(a)
26.10.2009
Poruka
646
Mene ne zanima sta on covek radi van terena,ima para ima sve , moze mu se.Mene zanima sta on pokazuje na terenu ,pokazuje da je jedan od najboljih defanzivaca na svetu .
 
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
658
Mislim stvarno...debilizam.

I taj Kapelo koji je ljut je prevario zenu x puta...

I ja cu svoju zenu da varam...I svi varaju hahhaa.

I sad je on uradio nesto strasno..Neverovatno kakvo licemerje svih koji ga osudjuju :)

Decko se ozenio u dvadesetim...I sad treba sledecih 60 godina da spava samo sa svojoj zenom?

Ko se sa time slaze....Neka odsece sebi kitu odma haha :blum3:
 
Član
Učlanjen(a)
26.11.2009
Poruka
1.561
Ne znam zasto Kapelo hoce da uzme traku Dzonu?

To njega ne bi trebalo da ga zanima,njega treba da zanima kako ce proci na Svetskom Prvenstvu.

Slazem se u potpunosti sa izjavom Karla Ancelotija:"Ponosan sam sto mogu da ga treniram.Dzon ima svoj privatan zivot i on ga kontrolse"

Bravo Anceloti!

Svako ima pravo da radi sta zeli..

Nikog ne bi trebalo da zanima neciji privatan zivot.
 
Natrag
Top