Chelsea F.C. ~ The Blues

Član
Učlanjen(a)
26.11.2009
Poruka
1.561
Još jedan Nemac na "Stamford Bridžu"?

00018392.jpg


Čelsi namerava da angažuje napadača Šalkea Kevina Kuranjija, koji se već duže vreme nalazi na listi želja engleski ekipe. Sanderlend je nedavno bio blizu dovođenja Kuranjija, ali je ipak odustao od transfera, nakon što je reprezentativac Nemačke tražio platu u visini od 130.000 funti mesečno. Međutim, i Čelsi će teško ispuniti ovako visoke zahteve Nemca, ali se pretpostavlja da bi Kuranji mogao da pristane na manja primanja u slučaju da dobije ponudu sa "Stamford Bridža".

Izvor:Sportal.rs
 
Član
Učlanjen(a)
26.11.2009
Poruka
1.561
Jos jedan iskusan igrac....bio bi on pojacanje ali ne veliko.
Ma nije Kuranji los, naprotiv dobar je, brz i ima dobar sut....

Da pohvalim Milosa za animacije, fantasticne su!

Umalo da zaboravim, ti Aleksandre ponesi jedan pistolj i bombu, ja cu pusku a Milos ce takodje pistolj...Idemo da branimo Drogbu....:gun:triniti
 
Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
26.11.2009
Poruka
1.561
Ovi moji nisu normalni sedam komada...Xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa....7-2..Xaxaxaxaxaxaxaxa....
 
Član
Učlanjen(a)
22.11.2009
Poruka
29
Zna li neko gde se može pogledati onaj Borotin potez kada je sa loptom ušetao u gol po kačket?
Ja sam tada imao desetak godina, sećam se gola, ali ga dugo nisam video. Hvala!
 
Član
Učlanjen(a)
26.11.2009
Poruka
1.561
FA kup: Čelsi pokvario debi Fergusona juniora

00019285.jpg


Fudbaleri Čelsija plasirali su se u četvrtu rundu FA kupa posle pobede u gostima nad Prestonom rezultatom 2:0. Golove za "plavce", branioce trofeja u ovom takmičenju, postigli su Nikolas Anelka krajem prvog i njegov partner u napadu Daniel Staridž, početkom drugog poluvremena. Dvojac Srba, Branislav Ivanović i Nemanja Matić, presedeli su čitav meč na klupi gostiju, koji su prema očekivanju lako izašli na kraj sa članom čempionšipa, ekipom koju odnedavno vodi Daren Ferguson, sin slavnog menadžera Mančester junajteda.

Još jedan meč odigran je u istom terminu kad i duel u Prestonu. Na "Madejski" stadionu Reding je, posle senzacionalne eliminacije Liverpula, pobedio i izbacio iz takmičenja još jednog premijerligaša - Barnli. Golom Islanđanina Gulfija Sigurdsona u 85. minutu domaći su obradovali navijače što ne rade često u čempionšipu, obzirom na to da su drugoligaškoj konkurenciji trenutno u zoni ispadanja.

Većina preostalih mečeva ove runde FA kupa igraju se od 16.00 sati.

Izvor:Sportal.rs
 
Natrag
Top