Chelsea F.C. ~ The Blues

Učlanjen(a)
26.10.2009
Poruka
646
Lupetas,baljezgas alo bre kakve pare?!!?!?!Svako ima los dan,ne moze svaka utakmica da se pobedi!!!Evo ti real koliko je ulozio pa opet kiksnu,sve ti je to fudbal!!!A ja nista nisam komentarisao za juventus-inter pre meca!!!Nije nas mansity ponizio ili pobedio ne znam koliko pa da ovo bude kiks!

Član
Učlanjen(a)
26.11.2009
Poruka
1.561
Tako je..Chelsea je u letnjem prelaznom kupio samo Zirkova i to nisu neke velike pare..

Ja jesam komentarisao pre utakmice ali priznajem pogresio sam..

Član
Učlanjen(a)
13.02.2009
Poruka
1.014
Lupetas,baljezgas alo bre kakve pare?!!?!?!Svako ima los dan,ne moze svaka utakmica da se pobedi!!!Evo ti real koliko je ulozio pa opet kiksnu,sve ti je to fudbal!!!A ja nista nisam komentarisao za juventus-inter pre meca!!!Nije nas mansity ponizio ili pobedio ne znam koliko pa da ovo bude kiks!

Ajde ne gubi se molim te, znaš ti dobro o kojim parama ja pričam, koliko je Chelsea do sad uložio itd.
Slažem se da ne može svaka utakmica da se dobije, niste poniženi ali ManCity mora da se pobedi.
Real je sam po sebi smešan i nemoj ni da ga spominješ. Oni već 5 godina ulažu astronomske svote novca u tim i ništa ne mogu da urade.

Nisam ni rekao da si bilo šta komentarisao ali jednostvano znam da ste svi već videli pobedu inter. :blum3:

Tako je..Chelsea je u letnjem prelaznom kupio samo Zirkova i to nisu neke velike pare..

Ja jesam komentarisao pre utakmice ali priznajem pogresio sam..

Moj komentar o parama se nije odnosio samo na letošnji prelazni rok.

O tvojim komentarima neću ni da napišem bilo šta jer si opet u ovoj temi počeo da prdiš a trebalo bi da ćutiš.

Tačno. :blum3:
Bez obzira na sve, Inter je još uvek PRVI!, i videćemo dali će juventus dobiti 4-0 Milan.

Ovo je tipičan primer nekoga ko nema pojma šta znači Derby d'Italia i ko ne shvata značaj tog meča.

Tako da ću da prokomentarišem samo ovo za Milan. Pre ovog Morattievog sranja, Calciopolia itd. inter nije znao šta znači pobeda protiv Milana, a tako će uskoro opet biti, jer se stvari polako vraćaju na staro. Pamtim ja mnoga poniženja intera.
A Milan je od nas dobio svoju dozi svaki put od Serie B, bez presedana.
S'tim što je prošlogodišnjih 4:2 bilo vrhunac.

Naravno da nece..razmisljam se da li ce ih uopste i dobiti???wacko2

Kao što sam rekao, bolje se osvrni na celski i njihove rezultate protiv Wigana, Citya itd. nego da brineš brigu Juventusa.
Sem, ako naravno nisi klon tvog kolege šinteriste.

Tačno, Miloše, to je jedan veliki ?

Aj kad si se već oglasio i to posle Derby d'Italia da te pitam čisto onako informativno, koji je bio sinoćni rezultat?:blum3:

Učlanjen(a)
26.10.2009
Poruka
646
Nisam ja video nikakvu pobedu intera cak vise sam i prizeljkivao da pobedi juventus,a to je zato sto ja ne mrzim juventus kao sto ti mrzis chelsea!!A o tim param vise ne mogu da se svadjam zto sto mozemo tako do ujutru!!!

Član
Učlanjen(a)
13.02.2009
Poruka
1.014
Nisam ja video nikakvu pobedu intera cak vise sam i prizeljkivao da pobedi juventus,a to je zato sto ja ne mrzim juventus kao sto ti mrzis chelsea!!A o tim param vise ne mogu da se svadjam zto sto mozemo tako do ujutru!!!

Aham...ok, stvari se radikalno menjaju preko noći, lepo.

Ja ne mrzim Chelsea ali mi se kenja kad čujemo kako ih veličaju njihovi navodini navijači, koji da nije bilo Abramovicha verovatno niakd ne bi ni čuli za Chelsea.
I svi obavezno navijaju za Chelsea još pre Romana, jer neće da priznaju da su ih zavoleli samo zato što su ''IN''.
To nije ni navijanje ni ljubav prema klubu, to je proseravanje.

Slažem se za pare, nećemo o tome više, tu je sve jasno.

Učlanjen(a)
26.10.2009
Poruka
646
I jos nesto...zasto man sity mora da se pobedi?Igrali smo kod njih ,oni imaju jak tim,kod njih je pao i manchester i jos dosta dobrih klubova!!!Kad bi se pobedjivala svaka utakmica to bi bilo super ali nazalost lopta je okrugla pa i tako moze i celsi da se pobedi!!!

Ne znam sta se promenilo preko noci ali mozda nekad burno odreagujem kad se iznerviram!!!Brate i ti si do neba ishvalio juventus kao da su najbolji klub na planeti!!!Kakve veze ima da li si poceo da navijas za neki klub posto je postao IN!!!TI mislis da je neko navijao za MAn sity pre nego sto su dosli ovi sejci?

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
13.02.2009
Poruka
1.014
I jos nesto...zasto man sity mora da se pobedi?Igrali smo kod njih ,oni imaju jak tim,kod njih je pao i manchester i jos dosta dobrih klubova!!!Kad bi se pobedjivala svaka utakmica to bi bilo super ali nazalost lopta je okrugla pa i tako moze i celsi da se pobedi!!!

Mora da se pobedi ako se hoće titula, to pitaj koga god hoćeš. Još plus na sve to je što je ManCity u očajnoj formi i ovo je za Chelsea morao da bude lak plen.

Ne znam sta se promenilo preko noci ali mozda nekad burno odreagujem kad se iznerviram!!!Brate i ti si do neba ishvalio juventus kao da su najbolji klub na planeti!!!Kakve veze ima da li si poceo da navijas za neki klub posto je postao IN!!!TI mislis da je neko navijao za MAn sity pre nego sto su dosli ovi sejci?

Naravno da sam ga ishvalio i stojim iza toga i uvek ću to da kažem. I da, Juve ako nije najbolji onda je jedan od najboljih u Istoriji fudbala a ne na planeti.

Ne kažem ja ništa brate za te likove koji su preko noći počeli da navijaju npr. za Manchester United a kasnije za Barcu, zato što svi pričaju za Barcu da igraju najlepši fudbal. Ali ako si već jedan od takvih ''navijača'' nemoj da pričaš okolo bez potrebe i veličaš taj klub kad ne znaš ništa o njima, odnosno, znaš samo njihove rezultate, tj. dostignuća u protekle dve-tri sezone.

Ovo se ne odnosi konkretno na tebe, nego sam uopšteno rekao.

I da, iskren da bude, zabole me ona stvar za ManCity i njihove šeike i navijače.

Natrag