Lupetas,baljezgas alo bre kakve pare?!!?!?!Svako ima los dan,ne moze svaka utakmica da se pobedi!!!Evo ti real koliko je ulozio pa opet kiksnu,sve ti je to fudbal!!!A ja nista nisam komentarisao za juventus-inter pre meca!!!Nije nas mansity ponizio ili pobedio ne znam koliko pa da ovo bude kiks!
Ajde ne gubi se molim te, znaš ti dobro o kojim parama ja pričam, koliko je Chelsea do sad uložio itd.
Slažem se da ne može svaka utakmica da se dobije, niste poniženi ali ManCity mora da se pobedi.
Real je sam po sebi smešan i nemoj ni da ga spominješ. Oni već 5 godina ulažu astronomske svote novca u tim i ništa ne mogu da urade.
Nisam ni rekao da si bilo šta komentarisao ali jednostvano znam da ste svi već videli pobedu inter. :blum3:
Tako je..Chelsea je u letnjem prelaznom kupio samo Zirkova i to nisu neke velike pare..
Ja jesam komentarisao pre utakmice ali priznajem pogresio sam..
Moj komentar o parama se nije odnosio samo na letošnji prelazni rok.
O tvojim komentarima neću ni da napišem bilo šta jer si opet u ovoj temi počeo da prdiš a trebalo bi da ćutiš.
Tačno. :blum3:
Bez obzira na sve, Inter je još uvek PRVI!, i videćemo dali će juventus dobiti 4-0 Milan.
Ovo je tipičan primer nekoga ko nema pojma šta znači Derby d'Italia i ko ne shvata značaj tog meča.
Tako da ću da prokomentarišem samo ovo za Milan. Pre ovog Morattievog sranja, Calciopolia itd. inter nije znao šta znači pobeda protiv Milana, a tako će uskoro opet biti, jer se stvari polako vraćaju na staro. Pamtim ja mnoga poniženja intera.
A Milan je od nas dobio svoju dozi svaki put od Serie B, bez presedana.
S'tim što je prošlogodišnjih 4:2 bilo vrhunac.
Naravno da nece..razmisljam se da li ce ih uopste i dobiti???wacko2
Kao što sam rekao, bolje se osvrni na celski i njihove rezultate protiv Wigana, Citya itd. nego da brineš brigu Juventusa.
Sem, ako naravno nisi klon tvog kolege šinteriste.
Tačno, Miloše, to je jedan veliki ?
Aj kad si se već oglasio i to posle Derby d'Italia da te pitam čisto onako informativno, koji je bio sinoćni rezultat?:blum3: