Čestitke za verske i druge praznike

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Naravno da ne trebamo da slavimo uskrs, niti bilo kakve druge praznike - kako to cine tradicionalisti, jer su prepuni mnogobostva, i predstavljaju dobru zaradu za svestenstvo tradicionalnih crkava.
To je cak i greh, jer covek tada cini nesto na svoju ruku, uvodeci i cineci nesto sto Bog nije zapovedio.
A biblija je merilo zivota i ponasanja.

Treba ziveti za Isusom svaki dan, predajuci se Bogu iz trenutka u trenutak.
Takav covek ne slavi praznike jednom godisnje, vec on to sve ima u sebi kao zalog Duha Svetog ( govoreci o vaskrsenju ), i za sve pita Gospoda.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Ti nista ne resumes.
Ni sta je vera i njena sustina i smisao, ne razumes ni kako se spasavamo, a o bibliji da i ne govorim.
Jednom recju "duhovno i biblijski si nepismen"

A sto se tice spamovanja - pogledaj samo o cemu pises na razlicitim temama...uzas.

Da sam na tvom mestu ja bih se postideo samoga sebe, i bio bin odvratan samome sebi.

Ali, demoniziran covek poput tebe ne oseca nista, pa je takvo tvoje ponasanje razumljivo.

Pozdrav!

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Cudno je da covek koji ovde na forumu nista drugo ne ispoljava osim mrznje prema neistomisljenicima, posebno prema Adventistima, sugerise drugima da imaju mrznju i da ga mrze.

Tako govoris jer me ne poznajes.
I ovde glumis jagnje, predstavljajuci sebe kao zrtvu, a ispunjen si otvorenom mrznjom prema drugima.
I ti to i nekrijes, a sve to cinis lukavim prikrivanjem, po principu "uraditi pa viknuti NISAM JA"

Druge mozes varati, ali nas koji vidimo sta pises, i na koji nacin - ne mozes.

Dakle, neumesno je da takav covek govori nekom o ljubavi, a sam je nije primo od Boga, po reci Bozjoj koja kaze: "JER SE LJUBAV BOZJA USELI U NAS DUHOM SVETIM KOJI NAM JE DAT"

Takva ljubav podstice coveka da place sa placnima, i da se raduje sa radosnima.

A ja tebi zelim da se iskreno obratis, i da postanes pravi covek ljubavi Bozje.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Cudno je da covek koji ovde na forumu nista drugo ne ispoljava osim mrznje prema neistomisljenicima, posebno prema Adventistima, sugerise drugima da imaju mrznju i da ga mrze.

Potpuno krivo zaključuješ. To što ja iznosim istinu o vašoj 'proročici' najmanje znači da vas mrzim. Dapače, kad bih vas mrzio, onda bih šutio o svemu što znam o njoj. Pustio bih vas da do kraja propadnete slijedeći lažnu proročicu, i još gore 'proročicu' koja je bogohulila. A vidjesmo da je bila i notorna ovisnica o alkoholu. Ovo su činjenice, dakle ovo je naprosto istina. Ali ako vi, EGWisti, istinu odbijate i još mene zbog iznošenja istine mrzite, onda je to vaš izbor. Zaista, meni je jako žao što ste tako izabrali.

Tako govoris jer me ne poznajes.
I ovde glumis jagnje, predstavljajuci sebe kao zrtvu, a ispunjen si otvorenom mrznjom prema drugima.
I ti to i nekrijes, a sve to cinis lukavim prikrivanjem, po principu "uraditi pa viknuti NISAM JA"

Opet sve krivo. Mislim da te čak dobro poznajem, iako se nikada u životu nismo sreli. Dakle, mislim da si u biti i dobar i bogobojazan čovjek. Nažalost, imao si nesreću da si, u svojoj bogobojaznosti tragajući za Bogom, naletio na "ričuće lavove" koji obilaze 'torove' i koji plašeći ljude tjeraju ih od Kristove crkve, i privode ih u svoje antikristovske sekte. Ti se možeš na mene ljutiti, možeš me čak i mrziti, što i pokazuješ, ali ne možeš od mene očekivati da o istini šutim.

Druge mozes varati, ali nas koji vidimo sta pises, i na koji nacin - ne mozes.

Dakle, neumesno je da takav covek govori nekom o ljubavi, a sam je nije primo od Boga, po reci Bozjoj koja kaze: "JER SE LJUBAV BOZJA USELI U NAS DUHOM SVETIM KOJI NAM JE DAT"

Takva ljubav podstice coveka da place sa placnima, i da se raduje sa radosnima.

A ja tebi zelim da se iskreno obratis, i da postanes pravi covek ljubavi Bozje.

I ja tebi želim da se obratiš.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Da, i sada si me sa poslednjim svojim komentarom podsetio na jos jednu svoju karakternu crtu, a to je uzasno laganje i izvrtanje.

Dakle, to sve pokazuje da si potpuno neobracen covek ispunjen demonima.
Jer ko se bori protiv Bozje crkve i vernih Bozjih slugu nego sotona.
On te nazalost koristi da lazima opadas i pljujes Bozju crkvu i njegov narod.
Ti si za svaku vrstu ukora, ali dace ti Gospod priliku da se pokajes i obratis.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Da, i sada si me sa poslednjim svojim komentarom podsetio na jos jednu svoju karakternu crtu, a to je uzasno laganje i izvrtanje.

Dakle, to sve pokazuje da si potpuno neobracen covek ispunjen demonima.
Jer ko se bori protiv Bozje crkve i vernih Bozjih slugu nego sotona.
On te nazalost koristi da lazima opadas i pljujes Bozju crkvu i njegov narod.
Ti si za svaku vrstu ukora, ali dace ti Gospod priliku da se pokajes i obratis.

Ja ti zaista želim da se obratiš.

Natrag